Авторизація

Події
Ексголову естонської філії Danske Bank знайшли мертвим
25.09.2019 о 12:08
image

Колишній керівник естонської філії банку Danske Айвар Рехе знайдений мертвим. Його тіло виявили в середу, 25 вересня. Про це повідомляє "Європейська правда" , передає «Є!»

За даними медіа, Рехе наклав на себе руки.

Колишній банкір Айвар Рехе пішов зі свого будинку в Піриту (поблизу Таллінна) вранці в понеділок, 23 вересня. У поліції були підстави припускати, що життя і здоров'я Рехе перебуває в небезпеці. За оцінкою поліції, ця небезпека полягала в діях самого чоловіка - тобто влада не виключала, що він може скоїти самогубство.

Для пошуку Рехе була запущена широкомасштабна операція, в якій брали участь близько 50 поліцейських і добровольців. Попри арешти і справи щодо 10 місцевих співробітників Danske, Рехе уникнув кримінального переслідування.

Рехе керував філією данського банку Danske з 2006 по 2015 рік - в той час, коли через нього пройшли мільярдні суми сумнівного походження з Росії і не тільки. 

За даними данських ЗМІ, частина "брудних" коштів була пов’язана з президентом РФ Владіміром Путіним та ФСБ. Частина коштів має стосунок до вбивства Сергєя Магнітського у 2009 році, вважає британський бізнесмен Білл Броудер, колишній роботодавець Магнітського.

Читайте також: Естонія скасовує безкоштовні візи для українців
#Банк#самогубство#Естонія
Більше новин:
Російський бомбардувальник порушив повітряний простір Естонії
24.09.2019 о 14:00
news photo
Естонський міністр незадоволений, що громадяни змушені переходити на іншу мову в закладах
18.09.2019 о 11:10
news photo