Авторизація

Суспільство
Голова Верховного суду: Зеленський знайшов час для Круза, а для мене ні
04.10.2019 о 12:39
image

Глава Верховного суду Валентина Данішевська заявила, що готова зустрітися з президентом Володимиром Зеленським, але він поки уникає зустрічі з нею. Про це вона заявила в інтерв'ю ВВС News Україна, передає «Є!»

Двічі я пропонувала президенту зустрітися і поговорити. Один раз публічно і вдруге письмово. Але часу у нього поки для голови Верховного суду не знайшлося. Хоча я бачила, що недавно він зустрічався з Томом Крузом", - зазначила Данішевська.

Вона вважає, що в питанні прийняття президентського законопроекту 1008, який запускає нову переатестацію суддів Верховного суду і скорочення кількості до 100 з 192, "ще є надія на те, що здоровий глузд переможе, і аргументи все ж спрацюють".

Данішевська уточнила, що у неї були зустрічі з керівництвом Верховної Ради:

Я намагалася донести їм, що сьогодні ці зміни - не на часі. Верховний суд згодом буде ... скорочуватися природним шляхом ... Здається, що мені в цілому вдалося переконати співрозмовників, але відповідь така: "Треба вам говорити з президентом".

Відповідаючи на питання, чи є в оточенні президента хтось, з ким у неї був конфлікт, Данішевська сказала:

Ні. У офісі президента працював Руслан Рябошапка, з яким у мене були дуже хороші стосунки. Коли він працював в міністерстві юстиції, я займалася правовими реформами, - і ми співпрацювали. А пана Богдана я не знаю ".
Читайте також: Зеленський зустрівся з Томом Крузом
#Зеленський#Верховний суд
Більше новин:
Хімічна кастрація для педофілів скасована
03.10.2019 о 20:40
news photo
Зеленський вніс в Раду подання щодо нового складу ЦВК
03.10.2019 о 15:07
news photo
Верховний Суд дозволив ЦВК відмовити Онищенку в реєстрації
21.07.2019 о 11:02
news photo