Авторизація

Політика
Пристайко розповів, чим насправді займається головний помічник Зеленського: «У критичні моменти...»
14.10.2019 о 12:59
image

Президент України Володимир Зеленський має чимало помічників. Однак він залучає їх до роботи не завжди. Міністр закордонних справ Україна Вадим Пристайко розповів, яким є розподіл функції між ним та радником президента Андрієм Єрмаком, який останнім часом брав участь у міжнародних переговорах, зокрема, щодо останнього звільнення в’язнів Кремля.

Так, Пристайко в інтерв'ю заявив, що помічник президента Андрій Єрмак допомагає лише у критичних ситуаціях, інформує «Є!», з посиланням на znaj.ua.

Пристайко відзначив, що працював раніше в Адміністрації президента, яку Володимир Зеленський перейменував в офіс президента. За словами чиновника, це зручна структура для виконання певних доручень. Пристайко запевняє, що за попередньої влади діяв схожий алгоритм: переговори "нормандського формату" координував заступник Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв.

В різний час, в адміністрації президента я працював і до цього, були різні конфігурації. В принципі нічого такого нового в цій структурі немає. Вона зручна іноді для виконання конкретних доручень, - зазначив Пристайко.

Міністр пояснив, що Єрмак залучається тільки в специфічних і часто критичних для гаранта моментах. Зокрема, він відповідає за координацію переговорів з обміну та звільнення українців, які утримуються за політичними мотивами в Росії та на підконтрольній їй території. У свою чергу Пристайко займається координацією роботи міністерства та посольств по всьому світу.

#Зеленський#Вадим Пристайко#помічники#обов'язки
Більше новин:
Президент заявив про готовність здійснювати кроки в односторонньому порядку для нормалізації відносин з Росією
11.10.2019 о 09:56
news photo
Найголовніше за день: зірвано розведення військ, Нацкорпус встановив свій блокпост у Золотому, Медведчук хоче скасувати закон про українську мову...
07.10.2019 о 17:40
news photo
«Ми залишаємо позиції, за які заплатили кров'ю чотирьох моїх бійців», - комбат 93-ї бригади
07.10.2019 о 12:00
news photo