Авторизація

Політика
«Я ж не лох!»: Зеленський приїхав у Золоте і посперечався з добровольцями (відео)
26.10.2019 о 15:15
image

Президент Володимир Зеленський відвідав добровольчий батальйон на ділянці розведення сил в Золотому. Про це повідомляє один з телеграм-каналів Національного корпусу, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Зеленський приїхав до добровольців у Золоте. Серйозна розмова про відвід фронту, - йдеться в повідомленні.
Бійці вирішили пригостити главу держави чаєм і запросили присісти. На ролику чути голос бійця, який сказав президенту - Ми ж гостинні, сідайте, поспілкуємося.

Водночас Зеленського обурило запитання про можливу зустріч з ветеранами щодо протестів "Ні капітуляції". Військовослужбовець ООС запитав президента, чи зустрінеться він з ветеранами з приводу акцій Ні капітуляції, що відбулися по всій Україні: 

Люди вимагали зустрічі, — сказав військовий.
Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати, — відповів Зеленський.
На твердження військового, що президенту передали інформацію про акції протесту в Україні і про бажання учасників зустрітися з ним, Зеленський відповів: Хто мені передав? В Україні вчора пройшов дощ, ось що мені передали.

 Військовий на ім'я Денис пояснив, що ветерани передали губернатору [Миколаївської області - ред.]Стаднику листа з вимогою зустрічі з президентом. 

Він мені передав, я прочитаю. Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав — зброю прибери. А ти мене не переводь на акції, — сказав Зеленський.
Я хотів побачити в очах розуміння. А побачив хлопця, який вирішив, що перед ним якийсь лопух стоїть і переводить мене на іншу тему, — додав Зеленський, ще раз пообіцявши прочитати листа.

 

Читайте також: Президент підписав новий закон
#Зеленський#Візит#Золоте#добровольці
Більше новин:
Президент підписав новий закон
25.10.2019 о 18:52
news photo
«Цинічно і огидно!» Забужко розкрила плани Німеччини на Україну
25.10.2019 о 15:33
news photo
У владі ще одна некомпетентна особа з кашою в голові - політолог про призначення Сивохо
25.10.2019 о 12:37
news photo