Авторизація

Суспільство
Я – Президент. Красти чи ні? Що думають українці про це (відео)
01.11.2019 о 15:00
image

Кореспондент «Є!» Олег Черешня запитав у перехожих, що було б якби кожен з них став президентом і якби була змога вкрасти 1 мільйон, вкрали б чи ні. Кореспондент почув різноманітні точки зору і цікаві варіанти розвитку подій при кожному "президенті".
А в кінці відео вас знову чекає приємний сюрприз — Олег підкаже, як знайти заховані нами гроші.

На місці президента я б повела народ на Донбас України з подарунками. В мирних не стріляють. З мирною ціллю. З подарунками. Коли люди разом в них теж не стріляють. Мене дуже хвилює війна. Єдиний спосіб врегулювати ситуацію – піти організовано на Донбас. Мільйон не вкрала б», - стверджує жінка.
В даний момент мене повністю влаштовують кроки та дії які робить влада для нас. Думаю, що потрібно щось робити з великими податками, бо вони дуже по кишені б'ють. Мільйон? Не стикався з такою кількістю грошей. Провокація. Не можу відповісти на це питання», - сказав відверто перехожий.
«Якби був президентом – підіймав би економіку в першу чергу. Заводи відкривав, комбайновий, воєнпром», - ствердно відповів чоловік.
На сьогодні будь-яка людина на посаді президента має відповідати за національну безпеку та оборону бо це є прерогативою. В Конституції все прописано. Красти? Думаю, не варто цього робити», - поділився своїми думками перехожий.
Я взагалі б скасовував інститут президентства, а всі гроші, які йдуть на його утримання, а це мільярди, направив би в потрібному напрямку. Всі питання вирішувала б громада. Якщо потрібні були б витрати президенту – громада б «скинулась»», - сказав чоловік
«Не вкрала б. Але в людей при владі зносить дах. Я хочу бути чесною. Я б робила інакше. Але я теж людина як і всі інші…», - відверто сказала дівчина
«Не крала б гроші. А якщо вкрала б то ці кошти вклала б будівництво метро на Троєщину і на розвиток цього району», - ось так весело відповіла дівчина.
Сьогодні ми дізнались, що не так просто бути президентом Люди стають в ступор після запитання про президентство. А про те, чи вкрали б мільйон, здається, що не всі були щирі.», - підсумовував кореспондент.


Ще більше думок — дивіться у нашому відео.А ще у нас сюрприз для уважних читачів. Шукайте гроші за підказками.

 

 

Читайте також:У прокуратурі Чикаго працюватиме лабрадор

#Гроші#Президент#мільйонер#суспільство#Троєщина
Більше новин:
У Австрії підозрюють 30 людей через вивезення з банків України сотні мільйонів доларів
21.02.2019 о 14:15
news photo
З початку року хакери вкрали 1,1 мільярда доларів в криптовалюті
08.06.2018 о 15:51
news photo
Хакери вкрали 2 мільйони доларів в криптовалюті у відеоблогера в прямому ефірі
17.04.2018 о 15:12
news photo
Поліція Парижа знайшла коштовності на мільйони євро, викрадені з готелю Ritz
12.01.2018 о 10:10
news photo
У Копенгагені з бару вкрали пляшку горілки вартістю 1,1 млн євро
03.01.2018 о 17:30
news photo