Авторизація

Політика
«В вибори США втручалася Україна, а не Росія», - Манафорт
03.11.2019 о 19:55
image

Керівник передвиборного штабу Дональда Трампа на виборах президента Сполучених Штатів Америки в 2016 році Пол Манафорт активно просував ідею, що саме Україна втручалася у виборчий процес, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Про це повідомляється в матеріалах розслідування спеціального прокурора США Роберта Мюллера, передає видання Buzzfeed.

За даними опублікованих матеріалів розслідування, екс-заступник Манафорта і його колишній діловий партнер Рік Гейтс під час допитів розповів, що Манафорт неодноразово висловлював припущення, що за викраденням електронних листувань конкурентки Трампа, демократки Хілларі Клінтон варто саме Україна, а не Росія.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство юстиції США на вимогу суду почало публікувати матеріали розслідування спецпрокурора Мюллера про російське втручання в президентські вибори 2016 року. В оприлюднених матеріалах йдеться про те, що Трамп намагався отримати доступ до викраденим листуванням своєї конкурентки Клінтон.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що оточення президента США Дональда Трампа повідомляло про його погане ставлення до України напередодні вибору нового гаранта Володимира Зеленського.

Були звинувачення в тому, що вони якимось чином працювали з кампанією Клінтон. Були звинувачення, що вони наносили йому шкоду. Він просто ненавидів Україну", - цитує видання джерело.

Читайте також:Цукерберг звинуватив Росію, Іран і Китай у втручанні в майбутні вибори США

#Вибори#США#Манафорт
Більше новин:
Цукерберг звинуватив Росію, Іран і Китай у втручанні в майбутні вибори США
22.10.2019 о 12:06
news photo
Зеленський оточений людьми, яких варто було б просто вигнати, - Рудольф Джуліані
16.05.2019 о 12:48
news photo
Янукович та його екс-радник Пол Манафорт відмивали кошти через Swedbank
29.03.2019 о 11:28
news photo
Видання The Hill вказало, кого саме Йованович просила не чіпати під час зустрічі з Луценком
27.03.2019 о 15:05
news photo