Авторизація

Політика
“Зрадник на зраднику”: ЗМІ опублікували листування нардепа Тищенко з пранкером “Джокером”
04.11.2019 о 14:45
image

У розпорядженні “Страни” з’явилося листування пранкера Джокера від імені генпрокурора Руслана Рябошапки з нардепом Миколою Тищенком – про ситуацію всередині фракції, про його протистояння з Ткаченком, а також про гроші в конвертах для депутатів президентської фракції, пише «Є!» з посиланням на nizhyn.in.ua.

Судячи по даті, початок листування Джокера з Тищенко відбувається в минулий пленарний тиждень напередодні секс-скандалу з депутатом Богданом Яременком, якого папараці сфотографували в момент, коли він домовлявся про зустріч з повією.

Нагадаємо, що сайт “Страна” першою повідомила про пранк Джокера, який спонукав Яременка написати покаянне повідомлення.

Джокер представляється Тищенко генеральним прокурором Русланом Рябошапкою. І починає вести з ним відверту задушевну розмову про світські і політичні події.

Тищенко активно вступив у листування. Він відверто описує важку внутрішню ситуацію у фракції.

А також ділиться непростими роздумами про своє майбутнє, яке може бути дуже важким, якщо і далі так буде йти.

Бізнесу п@дець без мене. Ім’я вбивають в мотлох, думав команда сім’я колектив всі один за одного, і просто ху@нею … дружина плаче, щодня говорить, що мене посадять))) … як далі не розумію…”, – скаржиться Тищенко “генпрокурора” і перераховує метаморфози його публічного іміджу як політика, який почав з “дурня” і видно, як прогнозує Тищенко закінчитися “пі…сом”.
Спочатку я дурень, потім насос, потім наркоман, потім Добкін, потім з АТО – Ярошем за закон 2045-1 зарубился, тепер я смотрящий (мова йде про чутки, які розганялися в ЗМІ, що Тищенко нібито призначено “смотрящим” за Києвом, що він сам заперечував – Ред.), скоро в пі…. запишуть..”.

Окремий “п@здець в партії”, за словами Тищенка – екс-гендиректор 1+1 Олександр Ткаченко, наділений “манію величі”.

На одному з скрінів стає ясно, що таке ставлення в “Слузі народу” до Ткаченко не тільки у Тищенко і на ремарку пранкера, що у Ткаченка нульові шанси перемогти на виборах, Тищенко прямо повідомляє, що з Ткаченко партія Слуга народу “про@бет вибори в Києві” і розкриває пару цікавих деталей.

Він підтверджує інформацію “Країни”, що дискредитують Тищенко чутки про “дивиться по Києву” через ЗМІ запустив саме Ткаченко в помсту за те, що він опирався створення міжфракційного об’єднання (МФО) “Новий Київ”.

Я йому не підписав його сране МФО, ну і люди (мажоритарники стреманулись), так він побіг до Бродського Міша (мова йде про власника сайту “Оглядач” Михайла Бродського. – Ред.). А Бродський партнер Третьякова Саші (я його виграв на 219-му) той, що кум Луценко!!!) і тд, він же партнер Ткаченко в 1+1″.

Тищенко весь час скаржиться пранкеру на відсутність партійної дисципліни, і пропонує “Рябошапці” встановити її разом. “Зрадник на зраднику”, – характеризує Тищенко ситуацію у фракції.

Але далі розмова заходить у конкретну площину – зарплат у конвертах, про що “Країна” писала пару тижнів тому. Нагадаємо, журналісти нашого видання описали, як, кому і в яких пропорціях керівництво держави видає депутатам зарплату в конвертах.

Пранкер Джокер провокує Тищенко на відверту розмову з цієї теми і повідомляє депутату, що його однопартійці хотіли писати заяву про те, як він роздавав зарплату в парламенті, на що Тищенко лише уточнює: а чи багато їх було?

Пранкер продовжує нарікати на депутатський корпус, наповнений зрадниками і стукачами і волає до Тищенко філософським питанням: 

“Бля..ть, ти розумієш рівень п@дарасов після того, як їм дали бабуки (видали зарплату в конвертах. – Ред.), людина 20 пішло зливати інфу і стукачити, ті хто взяв головне”.

Тищенко продовжує бесіду 

“Я в школі на уроці історії запитав учителя: – чому не утримали Україну. Він говорив: я маленький, не розумів… ось сука розумію”.

Генпрокурор повідомляє Тищенко, що його могли записати на відео в той момент, коли він роздавав гроші і просить його придумати щось, щоб особисто не роздавати депутатські гонорари. Тищенко просить поради, як це зробити. 

“Скажи пліз, поміняю тактику”.

І намагається з’ясувати і липового прокурора, хто конкретно з однопартійців на нього доніс.

Зайшла мова про депутата Медянике – ще один герой папарационных розслідувань, який не так давно потрапив під приціл фотокамер “Страни” в той момент, коли обговорював, як він має намір через прокурорів вирішити питання з “океаном” і “цукром”. Всупереч очікуванням, Медяника не виключили з фракції, а сам інцидент залишили безкарним. Тищенко розповідає генпрокурору, що Медяник стояв перед ним на колінах, намагаючись пояснити, що справи йдуть інакше.

Скріни листування Джокера і Тищенко в хронологічному порядку:
 
#Депутати#пранкер#Тищенко#"слуга народу"
Більше новин:
Група депутатів зареєструвала законопроект про скасування відповідальності за самогоноваріння
03.11.2019 о 18:54
news photo
Головні новини тижня: секс-скандал з Яременко, розведення сил в Золотому, затримання та арешт Дубневича
03.11.2019 о 17:06
news photo
В Україні запустили перші віртуальні SIM-карти для смартфонів
02.11.2019 о 17:44
news photo
«Козел, за це пристрілюють»: спливло ще одне скандальне відео з Яременком
02.11.2019 о 12:54
news photo