Авторизація

Суспільство
Рабінович жорстко зажадав від Зеленського обіцяних високих пенсій і низьких тарифів
21.11.2019 о 18:23
image

Про це він заявив під час великого телемарафону «Діалог з країною» у середу, 20 листопада, пише «Є!»  з посиланням на youtube.

Телемарафон на трьох телеканалах - «112 Україна», NewsOne і ZIK - тривав 10 годин. За цей час Вадим Рабінович проаналізував півроку роботи президента Зеленського і прийшов до невтішних висновків - новий керівник країни не виконав своїх передвиборних обіцянок. Особливу увагу народний депутат приділив передвиборчій обіцянці Зеленського «забезпечити гідні пенсії і знизити тарифи».

Ви знаєте, я думаю, що пенсії - це найболючіше питання в програмі партії Зеленського. Він обіцяв нам глобальні зміни. На жаль, зараз все ми бачимо інше. Сьогодні і на субсидії, і на пенсії, для того щоб їх збільшити, - грошей немає. Все буде знижуватися», - заявив парламентарій.

 За його словами, бюджет України на 2020 рік не передбачає можливість вижити пенсіонерам.

Мінімальна пенсія в нашій країні встановлена в розмірі тисячі сімсот шістьдесят дев'ять гривень. А прожитковий мінімум - 2270. Ми - єдина країна в світі, яка пенсію встановила менше прожиткового мінімуму! Тобто людина, з точки зору вже нової влади, повиненна померти незалежно ні від чого. А ви питаєте, коли підвищать пенсії ... Але ми намагаємося до них достукатися, пропонуємо конкретні кроки, як підвищити пенсії », - розповів політик

Співголова партії «Опозиційна Платформа - За Життя» зазначив, що ще одне вкрай важливе обіцянку президента - знизити тарифи - також провалено.    

Прийшла нова влада. На закритому засіданні Кабінету міністрів пан Гончарук (прем'єр-міністр Олексій Гончарук, - ред.) Скасував постанову уряду Гройсмана №560, в якому встановлювався граничний тариф на опалення і гаряче водопостачання. Перекласти вам на просту мову? Вони вважають, що тарифи Гройсмана, Яценюка недостатні для нашої країни. Нам треба ще піднімати тарифи. Але вони не можуть цього зробити, тому що була ця планка. І тепер її зняли на закритому засіданні. «Слуги народу» замість того, щоб подумати про зниження тарифів, зняли граничну планку, і тепер чекайте захмарних цифр в платіжках! »- обурився народний депутат.

Він нагадав, що Опозиційна Платформа - За Життя вже підготувала все необхідне для зниження тарифів, домовившись з Росією про 25-відсоткову знижку на газ.

Я можу любити цю владу, можу не любити. Але у мене є розум. І у вас є розум. І ви повинні відповісти собі на питання. Якщо вони відмовляються від 25% знижки, яка нічим не загрожує, окрім радості, і знімають постанову про граничні тарифи, значить, вони готуються до ще більшого тиску на громадян, збираючись вигнати їх з України. Це робить нова команда Гончарука, тому що це повністю збігається з ідеєю Сороса. Але як же обіцянки президента ... Пан Зеленський, де обіцяні високі пенсії та низькі тарифи? »- резюмував Вадим Рабинович.

 

#заява#Вадим Рабінович
Більше новин:
Після шокуючої правди на телемарафоні Рабіновича рейтинг Зеленського впаде, - експерт
21.11.2019 о 15:56
news photo
Рабінович протягом 10-годинного марафону жорстко відчитав Зеленського: вся правда про нову владу (відео)
21.11.2019 о 14:35
news photo
«Зможуть витягнути Україну»: 10-годинний марафон правди Рабіновича відкрив очі на нову владу
21.11.2019 о 13:18
news photo
Рабінович - одеситам: Я буду особисто займатися проблемними питаннями Одеси
20.11.2019 о 18:58
news photo