Авторизація

Резонанс
Жертва зґвалтування «слуги народу» Іванісова розповіла подробиці злочину
22.11.2019 о 10:38
image

Злочин депутата Романа Іванісова підтвердила сама жертва зґвалтування, пише «Є!» з посиланням на m.censor.net.

Вона розповіла жахливі подробиці події, які все життя намагалася забути.  

Як передає Цензор.НЕТ, жінка поспілкувалася по телефону з ТСН. Вона розповіла, що їй тоді було 25 років, у неї була маленька дитина - і вона досі не знає про ці події.

Дівчину, за її словами, силоміць затягли в машину четверо хлопців, де її тягали за волосся, били і ґвалтували.

Я намагаюся про ці речі не згадувати, бо хорошого мало. Не кожен знає, як людина почувається перед смертю. А я знаю, що людина перед смертю відчуває, як це - з життям прощатися, з дитиною подумки прощатися, моїй дитині тоді було два роки", - сказала вона.
Це справді було насильство. Я йшла з подружкою, вони насильно затягли мене в машину, вони мене тягнули за волосся, у мене вся голова була "синя" - в синцях, це все було", - розповіла жінка.

За її словами, злочин набув розголосу в Куйбишеві, де все і сталося. У рідному місті її травили після зґвалтування, постійно тиснули, а справу хотіли "зам'яти".

У машині було четверо - двом, здається, по 16 років і двом по 19, здається. Їх було четверо, серед них був син мера Бердянська, прізвище я вже не згадаю. Справу вели запорізькі слідчі, саме із Запоріжжя, тому що в Куйбишеві у нас все хотіли зам'яти. У мене десь є вирізка з газети, де написано приблизно "жертву ґвалтували в мерській Волзі". Всі в Куйбишеві про це знали, в мене плювали", - розповіла жінка.
Всі четверо отримали різні терміни, і жоден із них не відсидів свій термін повністю. Тому, що вони до мене приїжджали по черзі щодня, дзвонили, тероризували. За цей тиск я писала прохання якісь, щоб їх відпустили. Це був такий жах, я так старалася все забути, що зараз все повністю не згадаю. Мені і роботу довелося змінити через це, і багато інших неприємностей пережила", - поділилася жертва.

Жінка зізналася, що вже не вірить у справедливість:

Я стільки несправедливості пережила у своєму житті, що просто не вірю".

Нагадаємо, 19 листопада екснардеп від РПЛ Ігор Мосійчук оприлюднив інформацію про те, що обраний у 153-му округу (Рівненська область) народний депутат від "Слуги народу" Роман Іванісов приховав від Центральної виборчої комісії, що 90-ті роки був засуджений і відсидів термін за зґвалтування неповнолітньої.

Зі свого боку Іванісов у фейсбуці написав пост, у якому назвав цю інформацію "дешевою чорнухою", але чітко не написав, що викладена інформація є неправдивою.

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підтвердив погашену судимість депутата Іванісова. Після цього Генпрокуратура заявила, що інформація про судимість Іванісова не підтверджена, і попросила ЗМІ не поширювати слова Рябошапки. І

Іванісов заявив, що призупиняє членство у фракції у Верховній Раді на час перевірки інформації про його нібито судимість.

 

Нагадаємо, голова парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко написав заяву про складення повноважень на тлі секс-скандалу навколо його особи.

Читайте також:Потрібно витрясти весь бруд з діючої влади, і тільки тоді щось може змінитися, - Антон Поляков

#Скандал#згвалтування#"слуга народу"#Роман Іванісов
Більше новин:
Арахамія свідчитиме у НАБУ про можливе хабарництво у «Слузі народу»
22.11.2019 о 11:30
news photo
Арахамія – місцевій владі: Якщо нагинатимуть з Києва, «трах..мо» їх як слід
21.11.2019 о 15:06
news photo
Лідера «Слуги народу» звинуватили у подвійному громадянстві: подробиці скандалу
17.11.2019 о 11:32
news photo