Авторизація

Україна
Верховна Рада відмовилась призначити Єлизавету Ясько замість Богдана Яременка
05.12.2019 о 18:50
image

Верховна Рада відмовилась призначити Єлизавету Ясько очільницею парламентського комітету з питань зовнішньої політики замість Богдана Яременка, який потрапив у сексуальний скандал. За відповідне рішення проголосували лише 186 нардепів, пише «Є!»  з посиланням на  112.ua.          

Онлайн-трансляцію пленарного засідання веде офіційний канал "Рада".

Під час обговорення депутати критикували об'єднання в одному проекті постанови звільнення та призначення очільника комітету. Стверджували, що за звільнення готові голосувати, а от кандидатуру на посаду спочатку треба заслухати, щоб визначитися, чи підтримувати її.

Як повідомлялося, Єлизаветі Ясько 29 років, вона уродженка Києва. Закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, здобувши ступінь магістра політології. Ясько – перша українка, випускниця Школи державного управління Блаватника в Оксфордському університеті.

Нагадаємо, 29 жовтня під час роботи в сесійному залі парламенту народний депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко переписувався в онлайн-мережі знайомств. Під час листування одна з жінок назвала свою ціну та умови.

Через деякий час нардеп переглядав профілі жінок у соцмережі для знайомств Tinder.

Коли інформацію про це було опубліковано, Богдан Яременко назвав свої дії свідомою провокацією журналістів, у тому числі опублікував допис про це на Facebook. Однак через деякий час допис видалив і вибачився.

За даними ЗМІ, його змусив вчинити так пранкер, відомий під ніком "Джокер", який деякий час листувався з нардепом Богданом Яременком під виглядом генпрокурора Руслана Рябошапки.

Згодом Яременко вибачився з трибуни Верховної Ради. Він заявив, що вважає, що ті, хто публікував зображення з його листуванням, користувалися краденим.

Нещодавно фракція "Слуга народу" на закритій зустрічі обрала кандидата на посаду голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Спільним рішенням депутати висунули Єлизавету Ясько.

Читайте також:Рабінович: Влада втягує нас у війну і знищення власної країни

#Верховна Рада#Політика#Комітети#Голосування
Більше новин:
У Раді двоє «слуг народу» побилися через жінку
05.12.2019 о 13:40
news photo
Рабінович: «Слуги» намагаються залякати нашу партію тиском і обшуками, але їм це не вдасться
05.12.2019 о 13:04
news photo
Помічник президента порадив Зеркаль «припинити медіаактивність»
04.12.2019 о 13:30
news photo
Медведчук: Зеленський взяв курс на зрив домовленостей в «нормандському форматі»
04.12.2019 о 13:07
news photo
Рабінович: Владу в Україні захопила «Зграя шарикових», яка увірвалася в країну
04.12.2019 о 12:34
news photo
Нардеп з ОПЗЖ встановив рекорд з кнопкодавства (фото, відео)
04.12.2019 о 11:14
news photo