Авторизація

Політика
Медведчук: Потрібно поліпшити умови ведення малого бізнесу, тоді люди почнуть повертатися в Україну
05.12.2019 о 18:46
image

Про це голова Політради партії «Опозиційна платформа ‒ За життя», народний депутат Віктор Медведчук заявив, спілкуючись із журналістами в кулуарах Верховної Ради, пише «Є!».

Я можу відразу сказати простіше: ну не треба тоді знищувати малий бізнес! Не треба наносити удари по фізичним особам ‒ підприємцям, не треба закручувати гайки в питаннях ведення бізнесу і встановлення штучного контролю за цим бізнесом. Треба почати з цього, і це дасть насамперед можливість, щоб люди у своїх інтересах поверталися в Україну і не лише знаходили тут робочі місця, а й створювали власний бізнес. А потім уже створювати певні умови, зокрема й пільгового кредитування», ‒ сказав він, коментуючи ініціативу президента щодо кредитів для тих, хто працює за кордоном.
Те, що відбувається сьогодні, ‒ це те, що влада взяла на озброєння, уже скориставшись тими повноваженнями і тією довірою, які вона отримала. Я впевнений, що влада не має права це робити без всеукраїнського референдуму. Тим більше, що вони самі ставили питання про те, що всеукраїнський референдум, місцевий референдум, закон про них, якого немає в Україні, буде першим законодавчим актом, з якого вони почнуть. Але вони не тільки з нього не почали, вони досі не винесли його у зал засідань. Хоча законопроект про всеукраїнський та місцеві референдуми ми, наша фракція "Опозиційна платформа ‒ За життя", подали 29 серпня. І ми вимагали неодноразово його розгляду, але віз і нині там», ‒ резюмував нардеп.

#Медведчук#заява
Більше новин:
Рабінович: Влада втягує нас у війну і знищення власної країни
05.12.2019 о 17:43
news photo
Рабінович: «Слуги» намагаються залякати нашу партію тиском і обшуками, але їм це не вдасться
05.12.2019 о 13:04
news photo
Медведчук: Зеленський взяв курс на зрив домовленостей в «нормандському форматі»
04.12.2019 о 13:07
news photo
Рабінович: Україну хочуть поділити між десятьма виродками, продавши їм всю землю
03.12.2019 о 17:05
news photo