Авторизація

Резонанс
Керівниця Директорату стратегічного планування та євроінтеграції МОЗ йде з посади
06.12.2019 о 13:20
image
Керівниця Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства охорони здоров'я Ірина Литовченко вирішила піти з посади, пише «Є!» з посиланням на її сторінку в Фейсбуці.
 
«Вчора вони перейшли межу, яку я для себе ставила. До кінця року я залишу міністерство разом із практично усією своєю командою. Причина — ціннісні й світоглядні розбіжності, які роблять неможливою подальшу роботу в МОЗ», — написала вона у Facebook.

Вона розповіла, що напередодні нове керівництво дало доручення «очистити» сайт МОЗ від абсолютно всіх згадок про попередню політичну команду, тобто про Уляну Супрун та її колег. А ввечері того ж дня надійшло наступне доручення: розмістити на Facebook МОЗ повідомлення, нібито відбувся технічний збій і всі новини з сайту зникли випадково й тепер все працює у звичному режимі. 

Це відверта брехня, про яку знає все міністерство. Я попередила, що якщо вони примушують мене брехати на сторінці міністерства, на своїй сторінці і розповім правду», — зазначила Литовченко.
Вранці це добили «офіційним» повідомленням про технічні роботи на сайті, яке повісили вчорашньою датою. Але в адмінці видно, що повідомлення опубліковано вже після новин, які ми вішали на сайт вдень», — додала Литовченко, опублікувавши скрін.

Литовченко стверджує, що з приходом нової команди у МОЗ вже 3 місяці немає затвердженого розподілу повноважень між заступниками міністра. 

Всі зусилля направлені лише на підписання документів, не усвідомлюючи важливості реалізації обраних стратегій, їх правильної комунікації та втілення в життя», — додала очільниця директорату.
Сподіваюся, у нас ще буде можливість повернутися та зробити ті зміни, на які заслуговує народ України.

Як повідомляли раніше, окружний адміністративний суд Києва закрив справу проти Уляни Супрун – колишньої керівниці Міністерства охорони здоров'я зі статусом виконувачки обов'язків.

Читайте також:Тихо і без істерик: справу проти Уляни Супрун закрили

#Звільнення#МОЗ#Супрун#Литовченко
Більше новин:
Кабмін звільнив кількох ключових посадовців
04.12.2019 о 16:00
news photo
Касетний скандал у ДБР: головне про нові записи з кабінету Труби
03.12.2019 о 15:08
news photo
Амосова через суд вчетверте поновилась на посаді ректорки НМУ імені Богомольця
30.11.2019 о 16:38
news photo
Як швидко та правильно лікувати застуду: поради Супрун
19.11.2019 о 17:40
news photo
Чи варто відмовлятись від домашніх тварин, коли в сім’ї з’являється дитина
13.11.2019 о 13:00
news photo
Голова митної служби про звільнення старих кадрів: Це війна, і ми до неї готуємось
13.11.2019 о 12:33
news photo