Авторизація

Події
Пожежа в коледжі Одеси: з-під завалів дістали тіло третьої жертви
06.12.2019 о 17:30
image

В Одесі спалахнув коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, площа пожежі – понад 4000 квадратних метрів, пише «Є!» з посиланням на 24tv.ua.

Постраждали понад 20 осіб. У руїнах рятувальники знайшли тіло чоловіка – це вже третя жертва пожежі.

Правоохоронці дістали з-під завалів будівлі на вулиці Троїцькій тіло ще однієї людини, повідомили у телеграмі Украина сейчас.

Це чоловік, його особа встановлюється.

Залучалася кінологічна служба, але, на жаль, у таких умовах тварина працювати не може. Ми робимо все можливе, пошуки тривають, – повідомив рятувальник.

Рятувальники знайшли ще одне тіло в руїнах коледжу в Одесі:

Наразі внаслідок пожежі загинуло троє людей, пошуки ще 12-ти тривають.

Друга жертва - викладачка коледжу

Раніше правоохоронці уже встановили особу другої загиблої жертви. Це викладачка коледжу, 1976 року народження. Жінка загинула від отруєння продуктами горіння.

Напередодні користувачі соцмереж писали, що загибла – Бортюк Ганна Леонідівна, викладачка вищої математики та інформатики. За словами очевидців, ця викладачка до останнього виводила учнів із палаючої будівлі.

Наразі зниклими безвісти після пожежі в одеському коледжі вважають 12 людей – студенти і працівники. Дехто з них дзвонив рідним і прощався. 

 

Перша жертва - 17-річна студентка.

Дівчину, про смерть якої дізнались майже відразу, звали Ксенія Бабенко. Під час пожежі вона вистрибнула з вікна, її привезли в лікарню в агональному стані. Ксенія померла через 15 хвилин після госпіталізації. У мережі вже з'явилось фото загиблої, його розмістив у фейсбук-спільноті "Про десантних" користувач Андрій Білий.

Спершу з'явилася інформація, що загибла є викладачкою коледжу 1976 року народження. Однак чоловік викладачки не опізнав у загиблій свою дружину.

Займання виникло близько 10 ранку на 3 поверсі 6-поверхового навчального корпусу, людей із будівлі евакуювали. Орієнтовна площа пожежі – 2000 метрів квадратних.

Пожежа в Одесі на Троїцькій: основне 

  • Пожежа в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу спалахнула 4 грудня близько 10 години ранку на 3 поверсі 6-поверхового навчального корпусу. Вогонь охопив майже 4 тисячі метрів квадратних. Людей із будівлі евакуювали. За словами очевидців, рятуючись від полум'я, деякі студенти стрибали з п'ятого поверху на припарковані автомобілі.
  • Загинула 17-річна студентка, кількість постраждалих зросла до 29 осіб, серед них – 15 неповнолітніх студентів.
  • Рятувальники продовжують працювати на місці події. Під завалами можуть бути 14 осіб, адже їх місце перебування досі залишається невідомим.
  • Поліція розглядає 2 причини займання: навмисний підпал та аварійна робота електрообладнання. Зокрема, пожежа могла спалахнути через електрообігрівачі, які ввімкнули через відсутність центрального опалення.

Читайте також:Загорілась електропроводка: у Кривому Розі евакуювали 800 учнів після задимлення у ліцеї

#Одеса#Жертви
Більше новин:
Пожежа в одеському коледжі: рятувальники не мають надії на те, що вдасться знайти живих
06.12.2019 о 15:10
news photo
Жінка, яку знайшли мертвою після пожежі в Одесі, була викладачкою
06.12.2019 о 14:26
news photo
Пожежа в Одесі: рятувальники продовжують пошукові роботи (відео)
06.12.2019 о 10:05
news photo
Пожежа в Одесі: перелякані діти дзвонили батькам, щоб попрощатися (фото, відео)
05.12.2019 о 10:14
news photo
Названа можлива причина пожежі в Одесі
04.12.2019 о 15:40
news photo
Кількість жертв пожежі в Одесі росте, в лікарні померла жінка
04.12.2019 о 14:29
news photo