Авторизація

Події
У справі про пожежу в одеському коледжі поліція встановила двох підозрюваних
07.12.2019 о 16:31
image

У справі за фактом виникнення пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу поліція встановила двох підозрюваних. Про це журналістам повідомив начальник слідчого управління регіонального главку Нацполиции Сергій Шайхет. 

Поки, за результатами вже проведених слідчих дій, готується повідомлення про підозри двом особам, - сказав він.

За словами Шайхета, в найкоротші терміни відповідні документи будуть направлені в прокуратуру Одеської області на погодження, після чого підозри оголосять фігурантам, інформує «Є!»

Шайхет зазначив, що це лише попередні результати слідства, і в ході подальшого розслідування підозрюваних може стати більше. В даний час органами досудового розслідування допитано понад 150 осіб, призначено понад 20 експертиз. Шайхет уточнив, що офіційно на зараз – п'ять жертв пожежі, з яких четверо виявлені під завалами. З них одне тіло при виявленні не могли ідентифікувати навіть за статевою приналежністю. Два невпізнаних тіла направлені на експертизу. Він зазначив, що зниклими безвісти вважаються 11 осіб. У той же час, у відділі комунікацій регіонального управління Нацполіції стверджують, що безвісти зникло 10 осіб.

Вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої склала 4 тис. кв. м. В цьому наріжному будинку знаходилися 19 різних організацій, установ. Відразу після пожежі стало відомо про загибель 16-річної студентки, увечері 5 грудня під завалами була виявлена загибла жінка-викладач, 6 грудня – ще дві жертви, в ніч на 7 грудня – одна людина. В результаті пожежі постраждали більше 30 чоловік. За фактом пожежі порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії спалаху - аварійна робота електрообладнання і навмисний підпал. Станом на ранок суботи на стаціонарному лікуванні залишаються 11 постраждалих.

Читайте також: Пожежа в коледжі Одеси: з-під завалів дістали тіло третьої жертви
#Одеса#Пожежа#Загиблі#підозрювані
Більше новин:
Пожежа у коледжі Одеси: кількість загиблих зросла
07.12.2019 о 10:23
news photo
Пожежа в коледжі Одеси: з-під завалів дістали тіло третьої жертви
06.12.2019 о 17:30
news photo