Авторизація

Суспільство
Google повідомив, що вбивали в пошуковик українці в 2019 році
10.12.2019 о 20:50
image

Традиційно компанія Google напередодні Нового року публікує рейтинг запитуваних слів, які найчастіше забиваються в рядок пошуку, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Так, серед української аудиторії найпопулярнішим запитом в 2019 році став фінальний епізод культового серіалу "Гра престолів 8 сезон".

Після цього абсолютного лідера українців цікавило питання "Зеленський", а на третє місце за інтересом наших користувачів інтернету вийшла російська співачка Юлія Началова, яка померла на початку цього року із-за ускладнень, викликаних цукровим діабетом. Чергою за трійкою лідерів йдуть такі популярні запити як серіал "Чорнобиль", дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського напередодні виборів, а також новини про російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка перебуває на лікуванні.

Політика не проникла в ці запити. Вже традиційно люди в Україні більше цікавляться серіалами, ніж політикою. Також у цьому році почали активніше цікавитися спортом", – заявив директор з бізнес-операціями Google в Східній Європі Дмитро Шоломко на презентації дослідження.

Цікаво відзначити, що з кожним роком все більше і більше зростає частота запитів на російські слова в українській версії перекладачів.

Найпопулярніші запити:

Втрати:

Серіал:

Купівля:

Питання: "Як?/Як?"

Персона:

Фільм:

ТВ-шоу:

Питання: "Що таке?/Що таке?"

Питання: "Чому?/Чому?"

#Google glass#Україна#пошук
Більше новин:
Найголовніше за день: кількість жертв в коледжі Одеси, зустріч «нормандської четвірки» та справа проти Богдана
09.12.2019 о 17:00
news photo
Пожежа в Одесі: кількість загиблих зросла до 12 осіб
09.12.2019 о 09:30
news photo
Папа Римський закликав молитися за Україну напередодні зустрічі «нормандської четвірки»
08.12.2019 о 17:31
news photo
Найкращі фільми про казино для перегляду на вихідні
08.12.2019 о 14:23
news photo