Авторизація

Політика
Плачкова: Потрібно спочатку провести всеукраїнський референдум, а потім обговорювати ринок землі
11.12.2019 о 17:40
image

Спочатку референдум, а потім – закон про землю. На цьому у коментарі журналістам наголосила народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Тетяна Плачкова, пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Під час засідання Комітету ВР з  аграрної політики та земельних відносин 11 грудня представники «Свободи» та депутати від «Слуги народу» вчинили бійку після відмови керівництва комітету зняти з розгляду закон про обіг земель сільськогосподарського призначення.

Народний депутат України Тетяна Плачкова, яка внесла більше 150 поправок до законопроекту про ринок землі, підкреслила, що цей важливий для України документ не може складатися лише з декількох сторінок, адже стосується значної кількості земельних відносин.

Ми будемо відстоювати кожну свою поправку, але їхня основна мета – спочатку референдум, а потім – закон», — зазначила Тетяна Плачкова.

ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ захищатиме українські землі, національні інтереси України та її громадян. Ми вимагаємо провести референдум щодо відкриття ринку землі в Україні, продовжити мораторій на продаж землі до 2025 року, навести порядок у Держгеокадастрі, розпаювати землі державної власності між тими громадянами, які їх не отримали. Тільки після цього можна ставити питання про ринок землі в Україні.

Нагадаємо, депутати від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ внесли майже 3500 правок до законопроекту про обіг земель сільськогосподарського призначення. Фракція голосувала проти даного законопроекту у першому читанні, оскільки запропоноване урядом уведення обороту земель сільськогосподарського призначення йде врозріз з національними й економічними інтересами України та її громадян, суперечить законам та Конституції нашої держави.

Читайте також:Плачкова: Замість підвищення пенсій і зниження тарифів нам пропонують тотальний розпродаж країни

#Політика#Закон#земля#«Опозиційна платформа - За життя»#Тетяна Плачкова
Більше новин:
Плачкова: Монобольшості необхідно зупинити турбопринтер і змінити закон про мову
07.12.2019 о 17:19
news photo
Як змінювалася довіра до президентів України (інфографіка)
02.12.2019 о 13:00
news photo
Плачкова: Для «зеленої» команди тиск на свободу слова стає державною політикою
30.11.2019 о 15:20
news photo
У Раді з'явився законопроєкт про пенсії мешканцям Донбасу і Криму: що він передбачає
27.11.2019 о 15:40
news photo
Плачкова: Влада приховує небезпеки для країни під брендом децентралізації в «земельних» законопроектах
19.11.2019 о 16:37
news photo
Тетяна Плачкова: «Доопрацьований» урядом проект бюджету – документ з мертвим майбутнім
08.11.2019 о 13:11
news photo
Президент Зеленський призначив нового голову Луганської ОДА
26.10.2019 о 17:48
news photo