Авторизація

Суспільство
В'ячеслав Соболєв проводить власне розслідування про замах на його життя
24.12.2019 о 20:50
image

Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв проводить  власне розслідування про замах на його життя, в результаті якого загинув його трирічний син Саша. Депутат сказав, що зі списку можливих замовників, імена яких Соболєв озвучив журналістам, він викреслив двох людей: екс-нардепа Олександра Грановського і донецьку бізнес-вумен Євгенію Бурум, пише «Є!»  з посиланням на nnovosti.info.

За словами Соболєва, слідство ніяк не відреагувало на передбачуваних, за його версією, замовників. Мовляв, нікого з цих осіб не допитали і не обшукали їх будинки. Крім того, ніхто з них не пройшов перевірку на поліграфі, як просив В'ячеслав Соболєв після смерті сина. Зі звинуваченнями політик не поспішає

Я не підозрюю, а запропонував цим людям, щоб вони довели на детекторі брехні, що ні при чому", - говорить В'ячеслав Соболєв.

Раніше повідомлялося про те, що Соболєв розповів про можливих замовників замаху на його життя 1 грудня, коли в результаті обстрілу авто загинула його дитина.

Так, за словами Соболєва, організаторами злочину можуть бути двоє суддів – Артур Ємельянов і Віктор Татьков, які за час своєї роботи нібито обзавелися мільярдними статками і сотнями апартаментів в Іспанії та Австрії. Також депутат назвав бізнесменів Руслана Браславського і Павла Маліка. Крім того, Соболєв перерахував ще кілька прізвищ, серед яких бізнесмен Микола Будика, колишній генеральний директор торговельної мережі "Обжора" Євгенія Бурун, чиновник Михайло Іванюк і екс-нардеп Олександр Грановський. Ще одне прізвище депутат залишив "на потім".

Крім того, ми також повідомляли, що тиждень тому слідчі встановили особу можливого організатора зухвалого злочину. На думку слідства, ним виявився 25-річний уродженець РФ. До виконання "замовлення" він залучив снайпера - ветерана АТО, з яким познайомився в Донецькій області.

За вбивство депутата Соболєва організатор запропонував винагороду в 40 тис. доларів. Після того, як отримав згоду, організатор надав інформацію АТОшнику про пересування жертви, робочий і домашні адреси, а також зброю і автомобіль. Інструкції виконавцю підозрюваний нібито передавав за допомогою інтернет-мессенджера. Напередодні злочину він виїхав з України, щоб забезпечити собі алібі. Правоохоронці мають намір оголосити підозрюваного в міжнародний розшук.

Читайте також:«Тут або вони, або ми!»: Сенцов закликав звільнити підозрюваних у вбивстві Шеремета

#Україна#Розслідування#Вбивство#Соболєв
Більше новин:
«Тут або вони, або ми!»: Сенцов закликав звільнити підозрюваних у вбивстві Шеремета
24.12.2019 о 09:11
news photo
Справа Шеремета: Апеляційний суд залишив Антоненка під вартою
23.12.2019 о 17:20
news photo
Ексмера столиці Киргизстану засудили до 15 років ув’язнення за корупцію
23.12.2019 о 16:00
news photo
Генпрокуратура змінила прокурорів у справі Шеремета
20.12.2019 о 20:50
news photo