Авторизація

Політика
Рабінович: Глава НАБУ реально розуміє, що справа проти мене - маячня божевільного!
26.12.2019 о 17:12
image

Напередодні стало відомо про те, що Національне антикорупційне бюро України завело справу на народного депутата, співголову партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадима Рабіновича, інформує прес-служба партії.

Про це повідомив сам політик в ефірі одного з українських телеканалів. Політик упевнений, що «все це відбувається за вказівкою Сороса через активну боротьбу проти продажу української землі».

За інформацією Вадима Рабіновича, справу порушено «за дійсно «корупційний злочин» - в 2015 році (як вони вважають) я знімав дачу і щось там недоплатив...». І тепер 42 детектива НАБУ, які працюють у справі, поставили на прослушку мобільні телефони, як самого політика, так і його сім'ї.

Я ніколи не працював в державних установах, тому всі звинувачення на мою адресу зі словом «корупція» складно співвіднести, - заявив політик в ефірі телеканалу «112 Україна». - Те, що якісь люди робили запит 18 грудня, органи перевірять. Тому що всі звинувачення за часом сильно збігаються зі спробами нашої партії протидіяти владі в питанні продажу землі. Я пред'явив факти, які доводять судове свавілля».

Розповів співголова «Опозиційної платформи - За життя» і про те, що він вже мав розмову з главою НАБУ, і «пан Ситник, мені здається, зрозумів нашу позицію». 

Виявляється, він взагалі не знав про цю всю ситуацію, тому запросить всі документи», - уточнив Вадим Рабінович.
Мені цікава його реакція. Але, після нашої розмови у мене склалося враження, що він зрозумів: все, що відбувається - це маячня. Я йому зумів пояснити, як ця історія народилася в контексті продажу землі. Принаймні, я побачив людину, яка хоче слухати, і вважаю, що потрібно дати НАБУ можливість розібратися», - заявив народний депутат.

Разом з тим політик «дуже здивований тим, що НАБУ є складається зі 40 осіб займаються недоплатою Рабіновичем за якусь дачу в 2015 році».

Маячня якась! Я особисто переконався в тому, що зараз розберуться. Я вірю Ситнику, я вірю, що він про це нічого не знав. Упевнений і в тому, що він - грамотний юрист і зрозумів, що хтось із його підлеглих зайнявся трохи не тим. Будемо дивитися!» - сказав Вадим Рабінович.

Співголова «Опозиційної платформи - За життя» також повідомив, що він провів зустріч з партійцями. 

Можу сказати одне: ми не дамо владі продати землю, навіть якщо вони порушать 4,5 тисячі кримінальних справ - за кількістю правок до закону про ринок землі». Ми будемо розглядати всі поправки, будемо йти по закону, земля України - не подарунок Соросу «під ялинку». А залякати нас не вийде!» - попередив він.
І взагалі я думаю, що потрібно вставати і міняти свою країну по серйозному - не балачками і розповідями дебільними, а міняти реально. Зустрінемо Новий рік і розберемося! Ганьба тим, хто користується правоохоронними органами і спасибі Ситнику за те, що повівся адекватно», - резюмував Вадим Рабінович.
 
#Розслідування#земля#Рабінович#НАБУ
Більше новин:
«На 2020 рік буде світова криза. Вона вже розпочалася.», - Тетяна Проторченко
26.12.2019 о 13:50
news photo
86,1% українців проти відкриття ринку землі для іноземців, - опитування
24.12.2019 о 14:11
news photo
«Закон про продаж землі – це афера тисячоліття», - Ігор Мосійчук
24.12.2019 о 11:50
news photo
Майже 3 мільйони га землі вивели із держвласності за роки мораторію на продаж
21.12.2019 о 10:33
news photo