Авторизація

Війна
Українська співачка народила первістка від Героя АТО: перші фото дівчинки
28.12.2019 о 09:09
image

Українська співачка Наталка Карпа народила дитину. Першим фото дівчинки поділився щасливий тато, Герой АТО Євген Терехов з позивним "Титановий Джексон", інформує РБК-Україна, пише «Є!».

Нагадаємо, пара одружилася у вересні 2016 року, після того, як молодий чоловік зробив пропозицію співачці на концерті групи "Антитіла" 14 лютого. Співачку викликали на сцену, щоб вручити якусь грамоту, а вручилиобручку.

У серпні 2019-го Наталка і Євген оголосили про те, що чекають дитину.

Євген Терехов повідомив, що дівчинка з'явилася на світ в ніч з 26 на 27 грудня. Він присвятив дитині дуже зворушливі слова в соцмережах.

Я перший раз бачу цю Дівчинку... Але, я вже без тями від її краси, від її першої усмішки, від її янгольських очей і від її смаглявої шкіри, вона втілення чистоти, вона - це подарунок з небес..." - написав Терехов на своїй сторінці в Facebook.

Раніше 38-річна співачка зізналася, що хоче назвати доньку вірменським ім'ям - Аміне. Це незвичайне ім'я вибрав Євген Терехов.

На Instagram-сторінці співачки також з'явилися зворушливі знімки з пологового будинку. На одному з них щасливий тато вперше бере на руки найголовнішу коштовність у своєму житті.

 

#Україна#Дитина#учасник АТО#народження#Наталка Карпа