Авторизація

Події
ДБР готує примусовий привід Порошенка на допит
21.01.2020 о 16:05
image

Слідчі Державного бюро розслідувань готують матеріали для примусового приводу на допит п'ятого президента України, народного депутата від "Європейської солідарності" Петра Порошенка.

Про це заявив керівник слідчого відділу центрального апарату ДБР Олег Корецький, передає Еспресо.

ДБР надіслала йому повістки на допит за адресою його реєстрації, за адресою Верховної Ради, тобто, він був належним чином повідомлений. Крім того, учора, коли він з’явився без попередження і виклику ДБР, йому так само було наголошено на необхідності явки сьогодні на 10:30 на допит як свідка. Однак він без поважних причин не з’явився сьогодні на допит. Відповідно, слідчі готують матеріали для виконання примусового приводу Порошенка", - сказав Корецький.

Раніше адвокат Петра Порошенка Ігор Головань заявив, що станом на 20 січня Петро Порошенко не отримував жодних повісток і сам прийшов до ДБР, щоб їх отримати.

Нагадаємо, ДБР викликає Порошенка на допити у кількох справах - про Мінські угоди, у підписанні яких вбачає державну зраду з боку п'ятого президента України, про відправлення військових катерів із Одеси до Маріуполя та про судову реформу.

Раніше ми писали, що Порошенко відвідав ДБР і отримав повістки на допити за трьома кримінальними справами - адвокат Головань.

Читайте також:У Порошенка заявили про тиск з боку Офісу президента та ДБР

#Порошенко#допит#повістка#події#ДБР
Більше новин:
День народження Вікіпедії: те, чого ви могли не знати про популярну енциклопедію
15.01.2020 о 15:40
news photo
Кабмін записав новорічне привітання — але без Авакова
01.01.2020 о 09:29
news photo
На цьому тижні два тижневика опублікували свої версії «ТОП-100 найвпливовіших українців»
21.12.2019 о 19:50
news photo
У київському фітнес-клубі, який пов’язують з Порошенком, знайшли приховані відеокамери — ДБР
21.12.2019 о 17:34
news photo