Авторизація

Політика
Мені не подобається, що кожен може сфотографувати листування депутата, - нардеп Ясько
21.01.2020 о 18:50
image

Народний депутат від фракції "Слуга народу", голова української делегації в ПАРЄ Єлизавета Ясько вважає, що засобам масової інформації і фотографам не варто "полювати" за листуванням в телефонах парламентаріїв під час засідань Верховної Ради, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Особисто мені не подобається, що кожен журналіст чи фотограф може сфотографувати внутрішнє листування депутата", - заявила Ясько.

На коментар журналіста про те, що подібне "стеження" допомагало попередити якісь незаконні дії парламентаріїв, Ясько відповіла, що це "особиста відповідальність кожного". На думку "слуги народу", журналісти повинні висвітлювати те, що відбувається в Україні, а не "що написано на екрані у депутата".

Ясько також зазначила, що їй було сумно після скандалу через фотографії секс-листування нардепа Богдана Яременка, що розлетілися в мережі.

Я знаю Богдана Васильовича як професіонала, і я знаю, що потрібно розділяти особисте і професійне. І я думаю, що він сам здатний дати оцінку тому, що сталося. У мене до нього претензій немає", - вважає Ясько.

Читайте також:ДБР готує примусовий привід Порошенка на допит

#Депутат#Харків
Більше новин:
Найголовніше за день: зарплати міністрів та нардепів, вартість відпочинку Зеленського в Омані, повістки Порошенку на допит в ДБР
21.01.2020 о 17:00
news photo
ДБР готує примусовий привід Порошенка на допит
21.01.2020 о 16:05
news photo
Діяльність цього Кабміну не влаштовує багатьох, хто виявився відрізаний від потоків, - Роман Грищук
21.01.2020 о 15:26
news photo
В Україні запропонували різко скоротити зарплати нардепам: з'явився документ
21.01.2020 о 15:00
news photo