Авторизація

Суспільство
Раду об'єднала епідемія духовно-скрєпного піз*еца - Савінцев
23.01.2020 о 14:32
image

307 - стільки у Верховній Раді 9 скликання  депутатів, які вважають себе прикладом для наслідування сімейних цінностей.  Так думають ті нардепи, які увійшли до МФО "Цінність. Гідність. Родина". Ініціатором МФО став депутат Юраш з партії "Слуга народу". Він переконує, що вічні цінності допомагають прожити життя достойне історії. Гітлер зміг прожити життя достойне історії...

 Про це розповів політичний блогер Сергій Савінцев.

МФО - це міжфракційне об'єднання депутатів, до якого входять представники різних фракцій. Члени МФО декларують те, що будуть захищати вічні сімейні цінності.

Для того, щоб зрозуміти що це таке, Сергій Савінцев пропонує подивитися на цю ситуацію під іншим кутом.

Ініціатори МФО наголошують, що будуть захищати саме українські вічні сімейні цінності. Тобто, доки весь світ трансформується, адаптується до нових умов життя, наші нардепи пропонують залишатися нам в середньовіччі, чи там, звідки йтиме відрахунок", - сказав блогер.

Сергій Савінцев пригадав традиції, які були ще декілька століть тому і спробував визначити поняття "цінність". 

На жаль, у 2020 році Верховну Раду України, за виключенням фракції "Голос", об'єднала епідемія духовно-скрєпного піз*еца", - підсумував Савінцев.
Задумайтесь, чому 307 людей повинні диктувати вам, що таке гідно і правильно, особливо, коли серед цих дороговказів моралі є такі авторитети, як: Бужанський, Тарута, Кива, Тищенко", - порадив блогер.

Думайте, аналізуйте, і пам’ятайте, якщо ви не цікавитесь політикою, то політика зацікавиться Вами і Вашою родиною", - порадив блогер.

Читайте також:«Я тебе згною, с*ко!» Кива після бійки показав скандальне листування

#Верховна Рада#Цінності#народні депутати#Сергій Савінцев#МФО "Цінність. Гідність. Родина"
Більше новин:
Рябошапка відкрив справу проти нардепа Киви
23.01.2020 о 09:00
news photo
Заробляти чи страждати? Чому Новосад сказала все правильно
22.01.2020 о 14:27
news photo
Міністри, президент і депутати наймаються на роботу не тільки для того, щоб одержувати високу зарплату, - Леонід Кравчук
22.01.2020 о 09:35
news photo
Мені не подобається, що кожен може сфотографувати листування депутата, - нардеп Ясько
21.01.2020 о 18:50
news photo