Авторизація

Події
Газ і бійка: У Харкові з площі Свободи прогнали проросійських активістів
27.01.2020 о 12:42
image

У Харкові зірвали пікет прихильників партії "Опозиційна платформа – За життя". Як передає кореспондент Depo.Харків, одразу після початку пікету, що проходив біля будівлі Харківської ОДА, до його учасників підійшла група людей – представники "Правого сектору", "Спілки ветеранів АТО", "Національного корпусу" і "Національних дружин".

У прихильників ОПЗЖ, які вимагали збільшити обсяг російськомовного викладання у школах, вирвали їхні плакати. У них почали кидати яйця.

Після цього поліцейські, котрі тримали в щільному кільці учасників пікету ОПЗЖ, спробували відвести їх убік. Під час того, як поліція намагалася завантажити прихильників ОПЗЖ у свої мікроавтобуси та вивези з площі Свободи, сталася низка сутичок. З обох боків використовувався сльозогінний газ, від дії якого постраждала й низка журналістів. Під вигуки "Чемодан, вокзал, Россия" прихильників ОПЗЖ завантажили до поліцейських спецавтомобілів та з сиренами вивезли з площі Свободи.

На цей час під стінами Харківської ОДА продовжується мітинг проукраїнськи налаштованих громадських організацій. Близько 100 людей закликають не допустити реваншу в Харкові та Україні.

Працівники поліції взяли під посилену охорону частину вулиці Сумської і площі Свободи безпосередньо перед будівлею обладміністрації.  

Читайте також:Екс-полонений “ЛНР” заплатив $ 32 тис. за включення у список на обмін

#Бійка#Харків#активісти
Більше новин:
Мажоритарники «працюють»: названа одна з головних проблем Ради
20.01.2020 о 19:50
news photo
В Україні у 2019 році найбільше повій було зафіксовано в Одеській області
15.01.2020 о 19:50
news photo