Авторизація

Резонанс
Діти випадали на ходу: водій шкільного автобуса помер під час рейсу
03.02.2020 о 16:10
image

У понеділок, 3 лютого, в місті Кам'янське Дніпропетровської області водій шкільного автобуса помер за кермом під час рейсу.

За попередньою інформацією, у 68-річного чоловіка стався інсульт, передає місцевий сайт "Событие".

В автобусі перебували 20 учнів 22-ї школи і троє дорослих, їх везли в басейн.

Увага! Фото 18+

Аварію зі шкільним автобусом прокоментував голови профспілки автоперевізників Дніпра Михайло Тонконогий. На своїй сторінці в Facebook він заявив, що підприємство-перевізник знало про проблеми зі здоров'ям водія.

68-річний водій попередньо страждав серцево-судинними захворюваннями. Але підприємство все одно випустило його на рейс, і взагалі на пенсію відправляти не поспішали. З наступного тижня ми перевіримо дотримання трудового законодавства на підприємствах. Також перевіримо медиків, які випускають водіїв в рейси. І нехай хоч хтось із перевізників спробує дурити або морозитися від перевірки", – написав він.

Після ДТП на місце події прибуло керівництво приватної фірми-перевізника "Інтерспецмаркет". За словами директора підприємства Андрія Свистуна, дане перевезення здійснювало не їхнє підприємство.

Як повідомила керівник департаменту з гуманітарних питань Кам'янської міської ради Тетяна Онищенко, вона не має інформації, про якого саме перевізника йдеться: перевезення дітей здійснювало приватне підприємство, з яким домовлялися самі батьки.

Більше новин:
Скандал з російським серіалом: депутат «Слуг» звернеться до поліції через дії волонтерок
30.01.2020 о 11:28
news photo
Українська стрічка «Мої думки тихі» за два тижні зібрала понад 5 млн грн
28.01.2020 о 17:30
news photo
Штрафи за неправильне паркування суттєво зростуть: що чекає водіїв
24.01.2020 о 15:00
news photo