Авторизація

Політика
Відкриття ринку землі, закон про пенсії та зміни в Конституцію: що сьогодні розгляне Рада
06.02.2020 о 09:09
image

Верховна рада сьогодні розгляне у другому читанні законопроект про ринок землі та повторно розгляне законопроект президента про пенсії. Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Також нардепи сьогодні можуть скасувати законопроект про повну загальну середню освіту та зміни до Податкового кодексу щодо вдосконалення адміністрування податків.

Парламентарі розглянуть включення в порядок денний законопроект щодо окремих питань функціонування банківської системи та розглянуть зміни у Конституцію. Також Рада розгляне законопроект про громадянство. 

Нагадаємо, джерела РБК-Україна повідомляли, що президент України Володимир Зеленський сьогодні, 6 лютого, прийде у Верховну раду.

Зазначимо, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомляв, що депутати проголосують за законопроект про відкриття ринку землі в ніч з четверга на п'ятницю.

Нагадаємо, в кінці грудня минулого року комітет з питань аграрної та земельної політики рекомендував Верховній раді прийняти закон про ринок землі. Комітет рекомендував врахувати поправку, згідно з якою купувати землю зможуть тільки громадяни України, держави, громади та українські компанії, засновані українцями. Після того Рада попередньо схвалила законопроект, прийнявши його в першому читанні.

Читайте також:Рада в першому читанні підтримала законопроект по скороченню депутатів з 450 до 300

#Верховна Рада#Конституція#ринок землі
Більше новин:
Депутат партії «Слуги народу» Євгенія Кравчук осоромилася у Верховній Раді
05.02.2020 о 20:50
news photo
Новий закон може позбавити захисту від рейдерів мільйони українців
05.02.2020 о 20:20
news photo
Котлети за 40 грн: депутат показав меню їдальні та ресторану Верховної Ради (відео)
05.02.2020 о 17:30
news photo
Верховна Рада підтримала законопроєкт про зменшення ренти на видобуток бурштину
04.02.2020 о 19:50
news photo