Авторизація

Економіка та бізнес
УЗ оголосила конкурс на посаду голови правління
11.02.2020 о 15:46
image

Наглядова рада "Укрзалізниці" ухвалила рішення про офіційний початок процесу конкурсного відбору на посаду голови правління компанії.

Про це повідомляє Економічна Правда.

Зазначається, що для допомоги у виконанні цього завдання наглядова рада "Укрзалізниці" залучила провідну міжнародну компанію з підбору управлінського персоналу Boyden.

Відбір буде здійснюватися шляхом проведення відкритого та незалежного конкурсу, який не залишить жодної можливості для зовнішнього впливу. Переможця конкурсу обиратимуть за наступними критеріями: високий рівень компетенції, здатність вести "Укрзалізницю" вперед з огляду на існуючі та, що не менш важливо, майбутні виклики, з якими стикатиметься компанія в процесі трансформації у вільного від корупції, конкурентного за затратами, ефективного оператора, керуючись принципами колегіальності і співпраці з дотриманням найкращих принципів і практик корпоративного управління", - заявив голова наглядової ради Шевкі Аджунер.

Нагадаємо, що 5 лютого Кабінет міністрів призначив в.о. голови правління "Укрзалізниці" члена правління компанії Желько Марчека.

 

#Політика#Укрзалізниця#Конкурс#Голова
Більше новин:
Українці вважають несправедливими захмарні зарплати держслужбовців
03.02.2020 о 15:19
news photo
Головні новини тижня: коронавірус і його розповсюдження, посада Зеркаль в Нафтогазі, день пам'яті героїв Крут
02.02.2020 о 16:39
news photo
Міністр інфраструктури звинуватив керівництво УЗ у байдужості до пасажирських перевезень
31.01.2020 о 14:35
news photo
Наглядова рада «Укрзалізниці» погодила заяву про звільнення глави компанії з посади, в планах Кравцова - робота в Мінінфраструктури - джерело...
29.01.2020 о 11:25
news photo