Авторизація

Політика
В’ячеслав Соболєв заявив, що на нього та родину готують новий замах
12.02.2020 о 12:00
image
Депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв, на якого скоїли замах у грудні минулого року, в результаті якого загинув його трирічний син, заявив про те, що має стовідсоткову інформацію про підготовку нового замаху на нього та його родину.

Про це Соболєв заявив у відеозверненні. 

Водночас він додав, що попри наявність такої ж інформації у поліції та наказу головного слідчого управління про забезпечення потерпілих держохороною, у п’ятницю, 7 лютого, поліція міста Києва зняла охорону до понеділка.

З п'ятниці і до понеділка, всупереч дорученням головного слідчого управління України про забезпечення заходів безпеки, поліція міста Києва знімає з нас охорону. У мене питання — це випадковість?», — сказав Соболєв та додав, що за останні два місяці поліція не просунулась в розслідуванні.

Також депутат звернувся до президента України Володимира Зеленського з проханням виділити для нього час, щоб він міг надати усю наявну в нього інформацію для запобігання нових вбивств.

У мене величезне прохання до Вас не як до Президента, а як до батька. Приділіть, будь ласка, у своєму графіку 5 хвилин для мене. Я готовий надати всю інформацію, за допомогою якої можна не тільки притягнути до відповідальності винних у смерті мого сина, а й запобігти багато нових смертей», — зазначив Соболєв.

Раніше подружжя Соболєвих розповіло про бізнесовий конфлікт, який передував замаху на родину. Також Соболєви заявили, що готові заплати винагороду 2 мільйони гривень тим, хто назве замовника замаху на життя їхньої родини та надасть докази цього.

Читайте також:Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: справу відправлять в інший суд

#стрілянина#родина#замах#Соболєв
Більше новин:
Стрілянина в Мукачеві: постраждалого пов'язують з екснардепом Ланьо – фото, відео
07.02.2020 о 15:20
news photo
В'ячеслав Соболєв проводить власне розслідування про замах на його життя
24.12.2019 о 20:50
news photo
У центрі Києва прогримів потужний вибух: подробиці
20.12.2019 о 12:17
news photo
Слідство підозрює 25-річного росіянина в організації замаху на депутата Київської облради Соболєва і вбивстві його сина
17.12.2019 о 15:06
news photo
Порошенко, Дубінський і Кива опинились у санкційному списку Ради
13.12.2019 о 16:30
news photo