Авторизація

Політика
«Я був шокований»: Арахамія відверто розповів про витівки Богдана
12.02.2020 о 17:20
image

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія відверто розповів про спілкування з колишнім главою Офісу президента Андрієм Богданом і манеру поведінки останнього.

Подробицями він поділився в інтерв'ю "Стране". Каже, вони зустрічалися щопонеділка на ранковій нараді.

Майже кожного дня телефонували один одному, а зустрічалися два-три рази на тиждень. Парламент був його шматком роботи", – зазначив Арахамія.

Глава фракції також підтвердив слова інших нардепів про те, що Богдан часто дозволяв у спілкуванні образи і нецензурну лексику.

Спочатку я був шокований, як і багато депутатів. Але потім, коли ми почали працювати, всі зрозуміли, наскільки він крутий чувак. Може, його манера поведінки – маска для суспільства, а в цілому, він крутий і ефективний дядько", – поділився своїм думкою Арахамія.

При цьому політик засумнівався, чи міг поганий характер Богдана стати причиною його звільнення.

Всі вже звикли до його характеру. Треба віддати йому належне – він взагалі не змінюється. Він зайшов у політику і не трансформується. Я ось костюм почав одягати, краватку, а він каже, що яким був, таким і залишиться. Що якщо хоче за свої гроші поїхати в Сен-Тропе – значить, поїде. Він людина, яка цінує свободу, і це гідне поваги. У нас тут всі змінюються, намагаються виглядати не собою", – пояснив Арахамія.

Раніше депутати з фракції "Слуга народу" на умовах анонімності розповіли, що Богдан у спілкуванні з парламентаріями не підбирав слів. Доходило навіть до матюків.  

Також "слуги" відзначили, що Богдан втомлювався, адже звик до іншого способу життя: він любить відпочити, покурити кальян, а постійна рутина його стомлювала. Через різку манеру в Богдана часто виникали конфлікти, зокрема зі спікером парламенту Дмитром Разумковим. Про це депутати з фракції "Слуга народу" на умовах анонімності розповіли  "Буквам"

Для нього завжди важливий результат, а не процес. І він не добирає слів – мат так мат – через що у нього траплялися суперечки з тим же Разумковим, депутатами та іншими керівниками, які до такого не звикли", – зауважив один із нардепів.

Він зазначив, що якби Богдан не переконав парламент працювати в турборежимі, то не було би скасування недоторканності, однак витримати це було складно.

Треба визнати, без цієї ідеї Богдана ми б із себе й недоторканність не зняли б. Але працювати в такому темпі було неможливо. У результаті з'явилося невдоволення на Банковій, що ми не робимо це так швидко, як там того хочуть. Богдан частіше за інших висловлював це невдоволення у властивій йому грубуватій манері", – сказало джерело.

Інший депутат від "Слуги народу" додав, що "поки Богдан працював, проводив наради, хтось просто сидів на вухах у президента й розповідав, як той погано працює".

Парламентарі заявили, що після звільнення Богдана "краще не стане", але й "гірше не буде".

Читайте також:Зеленський звільнив Богдана

#Богдан#стосунки#"слуга народу"#Арахамія
Більше новин:
Даша Зарівна стала прессекретарем нового керівника Офісу президента Андрія Єрмака
12.02.2020 о 14:40
news photo
Ринок землі в українців вкрали більшовики, - Савінцев
12.02.2020 о 13:31
news photo
Ми цього не виключаємо: Єрмак про переговори Зеленського з Путіним до нормандської зустрічі
12.02.2020 о 13:20
news photo
ТОП міст України за кількістю іноземних студентів (інфографіка)
12.02.2020 о 13:00
news photo
Продавав немовлят: очільником харківського вишу може стати відомий лікар-злочинець
11.02.2020 о 17:41
news photo
Богдан йде у відставку, - Українська правда
11.02.2020 о 09:10
news photo