Авторизація

Політика
Юлія Тимошенко: «В країну сьогодні їдуть аферисти з усього світу»
13.02.2020 о 16:12
image

«Батьківщина» оголошує війну іноземним лобістам та вітчизняним корупціонерам. Про це йдеться на сторінці Фейсбук Юлії Тимошенко. 

За словами Тимошенко, нинішня влада перетворилася на маріонеток в руках тих, хто хоче купити Україну задешево. 

Україна має унікальні ресурси, які дозволяють нам бути заможними та успішними. Але ці ресурси нині не служать людям. Сьогодні їх «за фук» за спинами українців забирають і ставлять на службу міжнародних аферистів та кланових структур. Нинішня влада перетворилася на маріонеток в руках тих, хто хоче купити Україну задешево. Наше завдання – зупинити цей сценарій", йдеться у заяві.

На базі американського закону про розкриття лобістської діяльності «Батьківщина» підготувала та зареєструвала законопроєкт (№3059), адаптувавши його до українських реалій.

На базі американського закону про розкриття лобістської діяльності ми підготували та зареєстрували наш законопроєкт (№3059), адаптувавши його до українських реалій. Ключові моменти законопроєкту «Батьківщини»: Має бути створено єдиний відкритий реєстр лобістів – людей, які відстоюють інтереси окремих держав та компаній; Кожен, хто взяв гроші за лобізм, особливо з-за кордону, має прозвітувати, за що він їх отримав; Лобіст зобов’язаний зареєструватися сам та реєструвати кожен свій контракт; Чиновник отримує право поцікавитися у кожного свого відвідувача, чи не є він лобістом; shorturl.at/aABS8 «Батьківщина» наполягатиме на якнайшвидшому ухваленні Закону про державну реєстрацію суб'єктів лобіювання та здійснення лобіювання в Україні, - стверджують у партії.

Тимошенко переконана, що в країну сьогодні їдуть аферисти з усього світу.

Ми мусимо знати, хто ляльководить нашими депутатами, міністрами, президентом! В країну сьогодні їдуть аферисти з усього світу. В країні треба наводити порядок і захищати її землю та її головні багатства від розпродажу!", - резюмує Юлія Тимошенко.

Раніше ми писали, що Зеленський хоче очистити партію «Слуга народу».

Читайте також:Ринок землі в українців вкрали більшовики, - Савінцев

#Україна#Тимошенко#Влада#чиновники
Більше новин:
Зеленський змінив склад РНБО
13.02.2020 о 10:27
news photo
З Facebook і Instagram видалили більше сотні антиукраїнських акаунтів, які вели розвідслужби Росії
12.02.2020 о 20:50
news photo
УЗ оголосила конкурс на посаду голови правління
11.02.2020 о 15:46
news photo
Зеленський звільнив Богдана
11.02.2020 о 11:46
news photo