Авторизація

Події
Літак з евакуйованими з Уханя українцями приземлився на дозаправку в Борисполі та вирушить у Харків
20.02.2020 о 10:06
image
Літак з евакуйованими з Уханя українцями та іноземцями приземлився на дозаправлення в аеропорту «Бориспіль» та вирушить в аеропорт у Харкові.

Про це передає МВС.

Літак авіакомпанії SkyUp з евакуйованими з Китаю приземлився о 9:40. За доповідями екіпажу та медперсоналу супроводу, усі на борту здорові та можуть продовжувати політ.

Зазначається, що на борту перебувають 45 українців та 27 іноземців, а також екіпаж та лікарі.

Санітарно-епідеміологічні перевірки стану їхнього здоров’я, проведені китайською владою під час посадки на борт у КНР, під час проміжної посадки в м. Алма-ати у Казахстані, а також контроль їхнього стану на борту літака під час польоту фаховими лікарями МОЗ України підтвердили, що всі евакуйовані не мають жодних симптомів хвороби і є здоровими», — йдеться у повідомленні.

Також у МВС закликали не піддаватися на провокації та з розуміння поставитися до необхідності тимчасових обмежувальних заходів.

Нагадаємо, український літак також евакуює 8 громадян Аргентини, 5 Домініканської Республіки, 5 Еквадору, 4 Сальвадору та по двоє з Казахстану і Коста-Ріки. Літак робив технічну посадку в аеропорту Алмати (Казахстан), тоді двоє пасажирів зійшли з літака.

Протягом години літак, який евакуює українців та іноземців з Уханя, протягом години кружляв над Харківщиною. А голова Харківської ОДА Олексій Кучер заявив, якщо борт сяде у Харкові, то це буде транзит і людей переміщатимуть в інші місця.

Раніше заступник міністра охорони здоров'я Дмитро Коваль відмовився розповісти, в яких чотирьох лікарнях облаштують карантин для тих, кого евакуюють з провінції Хубей. Водночас запевнив, що вони обладнані всім необхідним.

Читайте також:Як зустрічають евакуйованих з Уханя українців: всі подробиці

#Літак#Українці#евакуація#коронавірус
Більше новин:
Відсутність довіри гірша, ніж сам вірус, – Супрун про евакуацію українців з Китаю
20.02.2020 о 09:00
news photo
Найголовніше за день: мітинг підприємців під Офісом Президента, США звинувачує Росію у зриві мінських домовленостей та евакуація українців з Китаю...
19.02.2020 о 17:00
news photo
Український літак уже в Китаї
19.02.2020 о 16:39
news photo
Буде утворене подвійне кільце захисту, охорони та знезараження, - МВС про евакуацію з Китаю
19.02.2020 о 12:40
news photo
Зоряна Скалецька: Ми готові до відправлення літака і прийняття в Україні евакуйованих з Китаю
19.02.2020 о 10:00
news photo
Літак для евакуації українців вилетів до Китаю
19.02.2020 о 09:08
news photo