Авторизація

Війна
Окупанти обстріляли позиції бійців ООС з мінометів та БМП, - Міноборони
20.02.2020 о 16:14
image

20 лютого російсько-окупаційні війська здійснили обстріли Новомихайлівки, Пищевика, Павлополя та Мар’їнки.

Про це повідомиляє Еспресо.

Від початку поточної доби, 20 лютого, на лінії бойового зіткнення зафіксовано 5 порушень режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ. Усі обстріли ворог вів у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” Об’єднаних сил. При цьому противник чотири рази порушив Мінські угоди, застосовуючи міномети. За наявною інформацією бойових втрат серед наших героїв унаслідок прицільних ворожих обстрілів немає”, - повідомив речник.

Зокрема, за словами Гуцуляка, з 05.50 ранку по оборонцях Новомихайлівки окупанти вели обстріл з міномета 120-го калібру, випустивши 10 мін, також застосовували озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети. Окупанти вели вогонь від села Луганське Мар’їнського району. Декілька мін 82-го калібру ворог випустив по захисниках Пищевика.

Окрім цього, від н.п. Верхньошироківське ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецького озброєння. Двічі від Соснівського ворог сьогодні вів мінометні обстріли з калібру 82 мм позицій українських військових у районі Павлополя.

Крім того, зі стрілецького озброєння окупанти порушили режим тиші в районі Мар’їнки. Противник вів прицільний обстріл з напрямку від району Трудівський окупованого Донецька.

Раніше ми писали про загострення на Луганщині: у штабі ООС розповіли про стан поранених бійців.

Читайте також:«Мир тільки після перемоги»: Сенцов розкритикував план Зеленського щодо Донбасу

#Війна#Донбас#Бойовики#загострення ситуації
Більше новин:
Доба на Донбасі: бойовики стріляли 11 разів, один поранений — штаб
20.02.2020 о 10:50
news photo
Найголовніше за день: мітинг підприємців під Офісом Президента, США звинувачує Росію у зриві мінських домовленостей та евакуація українців з Китаю...
19.02.2020 о 17:00
news photo
«Зеленському потрібно знайти час, щоб думати стратегічно», - Савінцев
19.02.2020 о 13:36
news photo
Загострення на Луганщині: у штабі ООС розповіли про стан поранених бійців
19.02.2020 о 12:17
news photo