Авторизація

Події
Прикордонники: прийнято рішення перевіряти температуру всіх громадян з усіх країн світу
26.02.2020 о 17:03
image

Прикордонники в пунктах пропуску на кордонах у цілодобовому режимі здійснюють заходи щодо нерозповсюдження нового коронавірусу на територію Україну.

Про це повідомляє УНІАН.

На даний час прийнято рішення силами Державної прикордонної служби та Міністерства охорони здоров’я проводити температурний скринінг усіх громадян, які прибувають на територію України. Зокрема він здійснюватиметься для громадян, які слідують в Україну з будь-якої держави світу, як авіасполученням, так і через усі автомобільні та залізничні пункти пропуску на кордоні», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ситуація на кордоні перебуває під контролем у цілодобовому режимі. Крім того, як зауважили в ДПСУ, триває мобілізація всіх необхідних ресурсів, в тому числі щодо забезпеченості приладами для вимірювання температури та засобами індивідуального захисту.

Ці заходи Держприкордонслужба здійснює спільно з представниками Міністерства охорони здоров’я України, фіскальної служби та органами місцевого самоврядування», - додали у відомстві.

Прикордонники наголошують, що у разі фіксації на кордоні людини із підвищеною температурою та початковими ознаками захворювання її одразу ж направлять на додаткове обстеження. 

Раніше стало відомо, що коронавірус у 48 осіб, які перебувають у Нових Санжарах, не виявили, - медики.

Читайте також:Прем’єр Італії назвав причину швидкого поширення вірусу - Ломбардія заперечує

#Вірус#Прикордонники#Перевірка#температура
Більше новин:
Євробачення-2020 можуть перенести через коронавірус
26.02.2020 о 18:00
news photo
У ВООЗ заявили про неготовність світу до поширення коронавірусу
26.02.2020 о 12:17
news photo
У МОЗ створили для українців мультфільми про коронавірус
26.02.2020 о 10:20
news photo
Вакцину проти коронавірусу вперше почали тестувати на людях
26.02.2020 о 09:00
news photo