Авторизація

Iнтерв’ю
Андрій Карпов: «ДБР перетворилося на на репресивний орган по суті»
28.02.2020 о 16:13
image

Кореспондент інфопростору «Є!» поспілкувався сьогодні з Андрієм Карповим (Андрій Полтава), українським відеблогером, телеведучим, волонтером.

Що саме він думає про допити Порошенка, очільницю ДБР та багато іншого читайте тільки у нас.

Кор.: Яка Ваша громадська позиція, чому ви сьогодні тут?

Андрій Карпов: Моя громадська позиція така, що треба пану Президенту Зеленському припинити політичні репресії, переслідування, та треба зайнятися, все ж таки, країною і почати виконувати свої передвиборчі обіцянки.

Кор.: Чи не розглядаєте Ви таку можливість що сьогодні Петра Олексійовича можуть заарештувати?

Андрій Карпов: За що?

Кор.: Припускаєте таке?

Андрій Карпов: Ні.

Кор.: Які будуть подальші дії цієї акції?

Андрій Карпов: Зараз, я думаю, вийде Петро Олексійович, вийде його адвокат і дадуть коментарі. Єдине, що хочу сказати, що на мою особисту думку, всі ті справи, які на нього відкриті, вони керовані (інспіровані) Росією, на її замовлення, в принципі безпідставні і незаконні. Тому не бачу ніякої законної підстави затримувати Петра Олексійовича, чи судити, чи садити (саджати) в тюрму, як там хтось каже. Це політичне замовлення. Сподіваюся, що люди це розуміють і повинні розуміти, що рано чи пізно, якщо це свавілля продовжиться, то торкнеться кожного з нас.

Кор.: Що можна сказати про пані Венедіктову?

Андрій Карпов: Я особисто з нею не знайомий, але дії, які почалися в ДБР з її приходом, звинувачення, що начебто Петро Олексійович не з'являвся на допити перед цим, хоча насправді він давав письмові пояснення, і на частину цих допитів повістки не були вручені в законний спосіб, тобто вже тут видно, що вона маніпулює і це дуже неприємно. Ще хотілося б знати які справи ще розслідує ДБР, чим займається зараз цей орган - тільки політичними переслідуваннями чи займається своєю справою, для якої його було створено (боротьба з корупцією в вищих ешелонах влади).

Кор.: Дуже багато скандалів навколо ДБР. Як ви вважаєте, чому Зеленський ніяк не коментує ці події, ці скандали, і взагалі не звертає уваги?

Андрій Карпов: Чудово коментують дії ДБР плівки Труби, де є записи з кабінету колишнього очільника цієї установи. І стає зрозуміло, що він не може коментувати, тому що видно з цих перемовин, що колишній очільник Офісу Президента Богдан займався тим, що в ручному режимі намагався керувати установою, яка мала б бути незалежна. Якщо не коментують значить підтримують ці дії. Це викликає стурбованість, тому що ДБР перетворилось на такий репресивний орган по суті.

Кор.: Дякую Вам за увагу.

Читайте також:Допит Порошенка в ДБР. Пряма трансляція

#Порошенко#допит#інтерв'ю#ДБР#Інфопростір «Є!»#Андрій Карпов#ексклюзив
Більше новин:
Скасування люстрації: Кабмін готується до виплат компенсацій чиновникам часів Януковича
27.02.2020 о 09:30
news photo
Син Порошенка втрапив у скандал: як це вплине на репутацію п'ятого президента
26.02.2020 о 12:00
news photo
Центр Разумкова оприлюднив новий результат довіри топ-політикам
24.02.2020 о 21:03
news photo
У «Слузі народу» вирішено «поділити» порівну Київську область на місцевих виборах
24.02.2020 о 19:50
news photo
День Небесної Сотні: у Києві вшановують пам'ять Героїв
20.02.2020 о 18:00
news photo
20 лютого - річниця розстрілів на Майдані Незалежності
20.02.2020 о 09:45
news photo