Авторизація

Суспільство
Компанія «Нафтогаз» запускає рекламу для залучення прямих покупців
03.03.2020 о 19:50
image

У ДП "Нафтогаз" заявили про початок рекламної кампанії з метою залучення клієнтів серед населення. Про це повідомляється в прес-службі державної компанії, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

Зараз газ українцям продають посередники - обласні газові компанії, проте з травня 2020 року продавати газ зможуть будь-які компанії, в тому числі і "Нафтогаз". Надалі компанія планує розширити свою присутність на газовому ринку.

Мета стартувала рекламно-інформаційної кампанії - сприяти створенню сприйняття "Нафтогазу" як відповідального гравця ринку, який здатний забезпечити тепло в оселях українців, незважаючи на критичні ризики та загрози", - зазначено в повідомленні.

Як підтвердження цього факту прес-служба компанії підкреслює, що відсотки, за якими "Нафтогаз" позичає гроші на світових ринках, постійно зменшуються.

Політичний експерт, директор Communication group Володимир Манько нагадує, що "Нафтогаз", дійсно, має монополію на видобуток газу і його імпорт в Україну, відповідно має і монополію на створення ціни.

"Але це почалося не в 2018 році, а з моменту створення компанії, – підкреслює експерт. – Монополія триває всі роки незалежності України. У тому числі і зараз, незважаючи на анбандлинг, проведений в кінці 2019 року. У законі "Про ринок газу", прийнятому в 2015 році, йдеться про чесної і добросовісної конкуренції, ринковому ціноутворенні. Але допускається діяльність природних монополій. Закон приймався з метою зберегти "Нафтогаз" і анбандлинг в цій галузі нічого не змінив".

Читайте також:Платіжки за газ та його доставку у березні об'єднають в одну — прем'єр

#Україна#Нафтогаз
Більше новин:
Найголовніше за день: затримання Мельничука Інтерполом, обстріл Красногорівки та брифінг Гончарука
02.03.2020 о 17:00
news photo
Платіжки за газ та його доставку у березні об'єднають в одну — прем'єр
02.03.2020 о 13:08
news photo
Як тримати піст без шкоди для здоров'я
01.03.2020 о 17:46
news photo
З 1 березня газ можуть вимкнути в низці областей: де саме
27.02.2020 о 16:00
news photo