Авторизація

Україна
Лікарі без масок і 200 тестів: Соколова розповіла про лікарню під коронавірус
18.03.2020 о 16:00
image

Українська журналістка Яніна Соколова побувала в Олександрівській клінічній лікарні Києва, де приймають хворих з підозрою на коронавірус.

За її словами, ситуація там є не зовсім задовільною. Про головні претензії телеведуча написала на своїй сторінці у Facebook.

За словами Соколової, головний лікар медзакладу ходить корпусом без маски, виправдовуючи це тим, що лікарям нібито можна, а кількість експрестестів для виявлення інфекції не перевищує 200 штук. До того ж, роблять їх тільки тим, у кого є направлення від сімейного лікаря.

Лікарі глибоко стурбовані, навіть більше, ніж ЄС російською агресією, з приводу відсутності можливості добиратися до лікарні працівникам з приміських зон. Повинна бути організована система. Навіть якщо карантин", – продовжила свою розповідь Соколова.

В кінці вона додала, що статистика пацієнтів з підозрою на коронавірус – шість осіб на день, з яких діагноз підтверджений у одного пацієнта.

Біля інфекційного відділення – Нацгвардія і поліція. Без масок, але зі зброєю", – резюмувала журналістка.

Як повідомляли, у Київській області 18 березня ввели режим надзвичайної ситуації через спалах коронавірусу. На території регіону та міста Києва виявлено вже три випадки зараження. Один із хворих – народний депутат України Сергій Шахов від групи "Довіра".

Читайте також:МОЗ офіційно підтвердило коронавірус у депутата Шахова

#Київ#лікарня#коронавірус
Більше новин:
«Ми на війні»: прем’єр Греції попередив про удар по економіці, повторивши слова Макрона
18.03.2020 о 14:44
news photo
Шмигаль попередив про можливу економічну кризу в Україні
18.03.2020 о 14:10
news photo
Євробачення-2020 в Роттердамі скасували через коронавірус – ЗМІ
18.03.2020 о 13:43
news photo
Україна готується евакуювати з-за кордону майже 35,5 тисяч громадян
18.03.2020 о 13:13
news photo