Авторизація

Світ
Футболісту «Реалу» загрожує тюремний строк за порушеня карантину
25.03.2020 о 15:03
image

Нападник "Реал Мадрида" Лука Йович порушив карантин, щоби провідати свою вагітну подругу, модель Софію Мілошевич.

22-річний спортсмен, якому рекомендувалося побути два тижні в ізоляції після імовірного контакту з людиною, інфікованою коронавірусом, не послухався та злітав із Іспанії до рідної Сербії.

Тепер на батьківщині Йовичу за це загрожує реальний тюремний строк, пише Таблоїд.

Обурення безвідповідальним вчинком спортсмена висловили в уряді Сербії.  

Ми маємо негативний приклад футбольних зірок, які заробляють мільйони в закордоні, а коли вертаються до Сербії, то не дотримуються обов'язкової самоізоляції", - заявила прем'єр-міністерка Ана Брнабич.У лютому Лука

Сам Йович резонансний інцидент називає непорозумінням. Парубок присягається, що не знав, що Сербія встановила такі правила щодо карантину. До того ж, він уже двічі здавав аналіз на коронавірус, і результат був негативним.

Будучи в Іспанії, я перевірився на коронавірус, результат був негативний, і я вирішив поїхати до Сербії, щоби допомогти і підтримати наших людей, бути поряд із моєю родиною, за домовленістю з моїм клубом", - запевнив Лука.
Коли я прилетів до Сербії, я знову перевірився на коронавірус, результат був негативний. Мені дуже шкода, що якісь люди непрофесійно виконали свою роботу і не дали мені правильних інструкцій щодо того, як поводитися в самоізоляції", - заявив футболіст.

Він додав, що в Іспанії йому не заборонялося виходити в аптеку чи до супермаркету по харчі. Як відомо, COVID-19 12-го березня виявили в одного з баскетболістів "Реала". Баскетболісти та футболісти тренувалися на одній базі.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп в рамках брифінгу в Білому домі заявив, що рішення, коли відновиться робота підприємств в умовах спалаху нового коронавірусу, влада країни прийме на початку наступного тижня

Читайте також:Іспанія обійшла Китай за кількістю смертей від коронавірусу: понад 700 померлих за добу

#Сербія#Іспанія#футболісти#карантин
Більше новин:
Ілля Ємець ініціював посилення обмежувальних заходів, щоб ефективніше боротися з коронавірусом
25.03.2020 о 14:02
news photo
Карантин в Україні продовжать на 30 днів – Шмигаль
25.03.2020 о 13:42
news photo
Кожен раз, виходячи з дому, пам’ятай - ти наражаєш на небезпеку себе та інших людей, - МОЗ
25.03.2020 о 12:46
news photo
На Волині перший випадок коронавірусу – у 7-річної дитини
25.03.2020 о 12:26
news photo