Авторизація

Події
На Київщині посадовці привласнили 150 га державних земель
28.03.2020 о 16:41
image

Фігуранти, з метою збагачення, шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки та підроблених документів привласнили державні землі на території Київщини та Полтавщини, пише «Є!», з посиланням на Facebook Нацполіції України.

 Працівники відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Київщини спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань та під процесуальним керівництвом прокуратури області здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактом шахрайських дій групи посадовців Березанської міської ради, Студениківської сільської ради, Яготинської РДА та міськради, а також Смотриківської сільської ради Полтавщини.

Шахраї використовували свідоцтва про право на спадщину, які, нібито, видані нотаріусами, які померли декілька років тому, або нотаріусами, які постійно перебувають на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Надалі реєстрували право власності на земельні ділянки сільськогосподарського призначення на осіб,  які постійно проживають на території Автономної Республіки Крим та тимчасово окупованих територіях сходу України.

Працівники поліції провели низку санкціонованих обшуків у службових приміщеннях та за місцем проживання основних фігурантів кримінального провадження, під час яких виявлено та вилучено різноманітну документацію, печатки нотаріусів, чорнові записи та комп’ютерну техніку.

За результатами проведених експертиз буде визначена остаточна кваліфікація і підготовлені підозри. Триває слідство.

Читайте також: У Тернопільській області в 11 медиків виявили коронавірус
#Київ#Київщина#чиновники#земля#привласнення коштів#Нацполіція
Більше новин:
У Тернопільській області в 11 медиків виявили коронавірус
27.03.2020 о 10:21
news photo
Ніяких VIP-палат для чиновників бути не може, - Шмигаль
26.03.2020 о 16:30
news photo