Авторизація

Суспільство
«МАУ» звільнить 900 співробітників
28.05.2020 о 16:13
image

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ", Київ) розпочала процес вимушеного скорочення 900 співробітників через закриття авіасполучення у зв'язку з введеними Україною протиепідемічними карантинним заходами, повідомили кореспонденту Інтефакс Україна представники компанії.

Наразі менеджмент компанії вживає всіх можливих заходів зі скорочення витрат і генерування доходів від разових рейсів. Наша ціль - зберегти компанію і ключовий персонал, зокрема льотний. На превеликий наш жаль, суттєве зниження обсягів діяльності авіакомпанії спричинило вимушене скорочення 900 високопрофесійних співробітників "МАУ", - наведено у повідомленні слова президент "МАУ" Євгена Дихне.

МАУ вже розпочала процес скорочення персоналу відповідно до законодавства, що потребуватиме щонайменше двох місяців.

Дихне наголосив, що у зв'язку з введенням із 17 березня цього року обмежувальних заходів на регулярні пасажирські авіаперевезення, робота "МАУ" була практично зупинена.

У компанії також зазначили, що далекомагістральний флот "МАУ" також буде скорочено.

Нагадаємо, в Україні зросла конкуренція за робочі місця. Коронакриза стала серйозним викликом для сфери зайнятості.

Як ми писали, уряд України планує протягом місяця створити 154 тисяч робочих місць у сфері будівництва доріг, 150 тисяч – у благоустрої та 85 тисяч – в сільському господарстві. Експерти оцінили  ці ініціативи, а також розповіли, де ще можна створити нові робочі місця, щоб перезапустити або переформатувати вітчизняну економіку в умовах кризи.

До речі, завдяки спрощенню умов реєстрації та отримання допомоги по безробіттю в період карантину збільшилась кількість українців, які бажають скористатися послугами державної служби зайнятості.

Читайте також:Естонські фермери просять владу дозволити українцям приїхати на збір полуниці

#Звільнення#Криза#МАУ#коронавірус
Більше новин:
Комунальні платежі не зростатимуть, - Шмигаль
28.05.2020 о 14:09
news photo
Уряд представив програму стимулювання економіки для подолання наслідків COVID-19
27.05.2020 о 16:19
news photo
В Україні зросла конкуренція за робочі місця
25.05.2020 о 15:04
news photo
Друге нашестя COVID-19, чого нам чекати?
25.05.2020 о 09:33
news photo