Авторизація

Україна
Протести під Офісом Президента України. Пряма трансляція
29.05.2020 о 20:10
image

Тиждень тому  міністр охорони здоров'я України Максим Степанов зумів погодити з бюджетним комітетом велику закупку 4,4 мільйонів костюмів по астрономічній ціні — 488 грн 61 копійка. А також 6,5 млн масок по 10 гривень і 1,2 млн респіраторів по ціні 100 гривень.

Кореспондент інфопростору «Є!» знаходиться на місці подій та проводить пряму трансляцію. 

Люди помалу підходять на акцію протесту, яка присвячена протесту проти корупційних дій в Міністерстві охорони здоров"я.  

 

Під офіс люди принесли ліжка, а  на них кладуть фальшиві гроші, бо ця акція присвячена корупції.  Поліція також несе варту поблизу″.

  

Також люди принесли золотий батон, шампанське, корону і червону ікру - символи розкішного життя і корупції.  Молодь тримає саморобні плакати.

 

Вечірка розпочалася веселою музикою. Людина в масці Степанова веселить людей.

Якщо в Міністерстві збагачуються на мільйон, то мільйон людей в той час вмирає. Від корупції в медицині завжди вмирають люди. 

Представник "Фонду пацієнти України"  заявив: 

  В Міністерстві закуповують вдвоє дорожчі костюми, ніж волонтери. Фонд на даний час розвіз на волонтерських засадах 200 тисяч захисних костюмів для лікарів.  А Степанов хоче закупити дорожчі костюми і на цьому нажити мільярд гривень″.

На мітинг прийшли також народні депутати. Вони розповідають про те, що всі обіцянки Степанова про надбавки лікарям  були пустослівні, і також він повертає корупційні схеми Богатирьової.

Одна з депутаток заявила:

Так нахабно ще ніхто не крав″.
Кожен день помирають люди, бо їм хочеться вкрасти гроші, а правоохоронні органи кажуть, що не бачать слідів злочину. Це країна кривих дзеркал. Імена всіх померлих медиків їм будуть довго нагадувати″.

Молодь запалила фаєри. 

Ліжка під Офісом нагадують про загиблих лікарів, які так і не дочекалися захисних костюмів.

Учасників акції посипали фальшивими доларами.

Люди весело підтанцьовують під музику.

Акція закінчилася без анонсованого брифінгу організаторів в кінці. Поліція складала якісь протоколи. Можливо були порушення під час акції, але від коментарів працівники МВС відмовились.

Нагадаємо, у центрі Києва вранці 13 травня зібралися представники автоперевізників із усієї країни для акції протесту під Кабміном.

Також ми писали, що 6 травня підприємці протестували у центрі Києва.

До речі, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що після 22 травня карантин будуть подовжувати.

 

#Київ#Корупція#міністерство охорони здоров'я#Максим Степанов