Авторизація

Україна
Головні новини за минулий тиждень
31.05.2020 о 15:31
image

Журналісти інфопростору «Є!» підготували для вас найактуальніші новини за минулий тиждень.

У Карпатах випало 15 см снігу 

У Карпатах на горі Піп Іван, що в Івано-Франківській області випало до 15 см снігу. Станом на 9:30 26 травня 2020 року на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -2°, вітер північно-західній 5 м/с, хмарно, туман, обмежена видимість до 50 м.

Укрзалізниця відновила роботу залізничних квиткових кас

Укрзалізниця 27 травня відновила роботу залізничних квиткових кас на вокзалах. Пасажирам, які звертатимуться до залізничних кас без засобів індивідуального захисту, зокрема масок, квитки не продаватимуться.

Кабмін України розробив програму виходу держави з коронакризи

Шмигаль оголосив про відмову від імпорту і нову програму підтримки бізнесу. Україна не кидатиметься в крайнощі і відмова від імпорту буде розумною.  Але мова про те, щоб взагалі не використовувати імпортні товари і послуги, не йде.

Відео та фотофіксація порушень: де саме в Україні запрацюють перші камери 

З 1 червня в Україні почне діяти система автоматичної фото і відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Перші камери вже встановили у столиці та Київській області.

Перші 50 камер для фіксації порушень правил дорожнього руху вже поставили у Києві та Київській області. 

Масова стрілянина в Броварах

В місті Бровари на Київщині сьогодні о 7:30 ранку відбулася масова стрілянина. Так як в 90-х - справжні вуличні бої. У ній взяли участь приблизно сто людей, які займаються пасажирськими перевезеннями. Легальні автоперевізники проти нелегальних. Є поранені. Поліція затримала з десяток осіб.

SpaceX вперше запустила в космос ракету з людьми

Американська компанія SpaceX Ілона Маска запустила корабель з астронавтами на навколоземну орбіту. Ракета Falcon-9 з кораблем Crew Dragon успішно стартувала з космодрому на мисі Канаверал (США)

Скільки днів у червні будуть відпочивати українці

У червні Україна традиційно відзначає День Святої Трійці і День Конституції, які є офіційними вихідними. Тому в наступному місяці в 2020 році в українців буде два затяжних вікенди

Як ми писали раніше, в Україні із-за сильних дощів очікується підйом рівнів води. В результаті місцями можливі підтоплення

Читайте також: Поліції вже відомі організатори стрілянини у Броварах — Геращенко
Читайте також: Влітку в Україні з'являться касові апарати в смартфоні
#Україна#Відпочинок#стрілянина#SpaceX#Бровари#коронавірус
Більше новин:
Поліції вже відомі організатори стрілянини у Броварах — Геращенко
30.05.2020 о 14:26
news photo
Влітку в Україні з'являться касові апарати в смартфоні
30.05.2020 о 11:34
news photo