Авторизація

Політика
"Збройні провокації і наступ бойовиків можуть початися в будь-який момент", - Шкіряк
11.03.2015 о 08:39
image

Про це він сказав в ефірі "5 каналу", передає Єдність.інфо.

Шкіряк запевняє, що зараз не потрібно нагнітати істерію або паніку, так як сил для плану "Барбаросса" у Путіна немає.

"Але те, що сьогодні відбувається щоденне нарощування Збройних сил РФ по всьому периметру кордону, в тому числі і в Бєлгородській області на кордоні з Харківською областю - це однозначно", - розповів Шкіряк.

"Але Путін буде діяти в цій ситуації виключно за простим сценарієм, і подальшу агресію, якщо вона відбудеться, почнуть саме російські терористи, ті угруповання, які сьогодні знаходяться там, і ті російські солдати, які за принципом гри в переодягання сьогодні присутні на території України. Тому потрібно щодня пам'ятати, що агресія з боку РФ або будь-які збройні провокації можуть відбутися в будь-який час", - заявив Шкіряк.

Читайте також:«Ти наша батарейка»: українські бійці зраділи появі «кривавого» Турчинова під Маріуполем

Зазначимо, операція "Барбаросса" - план вторгнення Німеччини в СРСР на Східноєвропейському театрі Другої світової війни та військова операція, що здійснювалася у відповідності з цим планом на початковій стадії Великої Вітчизняної війни. Рішення Гітлера здійснити операцію стало поворотним в історії Третього рейху, який призвів до його краху через чотири роки.

Нагадаємо, раніше в батальйоні "Азов" заявили, що бойовики готують наступ по всьому фронту після 10 березня. Крім того, відзначили в "Азові", бойовики відкрито обговорюють можливий наступ на Лисичанськ та інші напрямки. Пізніше АТЦ заявили, що у них немає інформації про наступ бойовиків. Варто додати, що у бойовиків недостатньо сил для повномасштабного вторгнення.

#Війна#Україна#Шкіряк#російська агресія
Більше новин:
Радник глави МВС України вважає, що постачання зброї із США будуть «дуже до речі»
14.02.2015 о 09:26
news photo