Авторизація

Суспільство
У депутата-самогубця Мельника півроку тому загинула донька
11.03.2015 о 11:29
image

Екс-депутат "Партії Регіонів" Станіслав Мельник, який наклав на себе руки, міг переживати сильну депресію через смерть доньки , пише Є | Єдність.інфо із посиланням на Znaj.ua.

2 березня цього року Юлії мало виповнитися 26 років. В неї залишилось двоє маленьких доньок Дарина і Зоряна, приблизно 3-5 років. Що саме сталося із Юлією – невідомо. Друзі кажуть, що трагічно загинула в червні минулого року. Виросла Юлія в Донецьку, останнім часом мешкала в Українці.

"Я знала тільки, що вона загинула. Про смерть Станіслава нам теж відомо, більше нічого додати не можемо, бо не знаємо", - сказала знайома Юлії з Донецька.

Вихователь, яка приходила до дітей Юлії в Українці додала, що знає про загибель, і сталося це в їхньому місті.

"Я знаю, що вона померла, але ніхто не сказав мені чому", - каже викладач.

На сторінці Юлії в соцмережах десятки людей висловлюють співчуття, роблять це з 17 червня.

"Не хочу вірити, це просто шок!" - пишуть знайомі.

До цього, незнайомі батьки та волонтери звертаються до Юлії із проханнями про допомогу. Залишають на стіні в соцмережах документи із діагнозами та просять допомогти в зборі грошей на лікування.

Читайте також: Колишній депутат-регіонал Станіслав Мельник наклав на себе руки

Як відомо,  екс-депутат Верховної Ради від "Партії регіонів" застрелився у власній квартирі в місті Українка Київської області. Зробив це на вихідних з зареєстрованої мисливської зброї. В міліції кажуть, що він залишив записку із вибаченнями перед рідними. В 90-ті роки Мельник працював гендиректором заводу "Сармат", а в 1999-му очолив фірму "Люкс" в Донецьку.

#Депутат#самогубство#регіонали
Більше новин:
Колишній депутат-регіонал Станіслав Мельник наклав на себе руки
10.03.2015 о 16:00
news photo