Авторизація

Україна
Правий сектор може домовитися з державою
27.03.2015 о 22:00
image

У генштабі ж - інші плани. Добровольчий батальйон пропонують розформувати, а охочим - вступити до лав армії повідомляє Єдність.інфо з посиланням на 24ТВ.

Сьогодні закінчується термін, відведений добровольцям на те, щоб покинути зону АТО.

До 27 березня покинути Широкино, а до першого квітня добровольчі батальйони повинні вийти із зони бойових дій повністю. Такий наказ отримали від керівництва сектора "М" представники "Правого сектора". Мовляв, залишитися в зоні АТО повинні тільки ті підрозділи, які входять до складу збройних сил України, Нацгвардії або СБУ. А Добровольчий український корпус Правого сектора не легалізований.

 

"Якщо людина не хоче вступати ні в одне з державних об'єднань і бігає по зоні АТО зі зброєю в руках, а потім це все перетворюється на вбивство співробітників внутрішніх органів, як це було тиждень тому, то я не підтримую такі речі. У мене була розмова з Дмитром Ярошем, з депутатом Денисенко і Стемпіцьким, про те, щоб увійти в структуру держави",- аргументував Антон Геращенко.

Вступати в армію, і підкоритися Президенту правий сектор готовий. Але тільки на своїх умовах, виключно у вигляді окремого підрозділу під керівництвом Дмитра Яроша.

"Правому Сектору" ніхто ультиматумів не ставив, відразу ж запевнили в Генштабі. Мовляв це була лише пропозиція вступити до лав армії і легалізуватися. Оскільки в разі травмування або смерті, отримати пільги буде набагато легше.

"Також важливим моментом є єдина структура, єдине підпорядкування і командування. Коли йдуть військові дії, від злагодженості діяльності підрозділів залежить дуже багато. А коли одні кажуть - ми туди хочемо, а туди ні, це підіграє на руку противнику",- пояснює Артур Герасимов.

Тим часом, розділятися або залишати зону військових дій правий сектор не планує. Зараз між ДУК "Правий сектор" і керівництвом держави йдуть переговори щодо легалізації добровольчого батальйону.

#Ярош#Військові#Геращенко#Правий сектор
Більше новин:
Борислав Береза закликав об'єднуватися для боротьби з системою
27.03.2015 о 18:51
news photo
«Правий сектор» готовий підпорядковуватися Міноборони або СБУ
26.03.2015 о 15:59
news photo
"Правий сектор" не витісняють з АТО", - стверджує Генштаб
26.03.2015 о 12:31
news photo
Добровольчі батальйони покидають зону бойових дій
26.03.2015 о 09:01
news photo