Авторизація

Київ
У Києві працює стара схема. Водієві пробивають колесо, а потім крадуть речі з машини.
25.05.2015 о 11:36
image

Стара схема, коли зловмисники серед білого дня у людному місці відволікають водія транспортного засобу та привласнюють чужу річ, продовжує працювати, передає «Є» із посиланням на прес-службу МВС.

Вже встановлено, що у такий спосіб лиходії обібрали трьох киян. 

Молодики керувались принципом - клієнти банку завжди мають при собі чималу суму готівки. Тому своїх жертв обирали серед відвідувачів однієї з банківських установ. Поки потерпілий перебував у приміщенні закладу, один із зловмисників непомітно пробивав колесо в його автомобілі. 
Водій, проїхавши кілька метрів, виявляв пошкодження. Зупинившись, він ставив запаску. У цей час другий злодій непомітно викрадав з салону транспортного засобу барсетку та зникав у натовпі перехожих, - йдеться в повідомленні прес-служби.

Одного із зловмисників  затримали "на гарячому"  інспектори патрульної служби міліції Дніпровського районного управління столиці. 

В присутності понятих у злодія було вилучено речові докази - сумку потерпілого з особистими речами, ножиці та шило. Наступного дня оперативники за місцем проживання затримали його «напарника».

Вже доведено причетність затриманих до скоєння двох аналогічних крадіжок. Загальна сума збитків, завданих молодиками своїм жертвам, становить майже вісімдесят тисяч гривень.

Наразі розпочато кримінальне провадження за статтею 185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Читайте також: Конфлікт у київській маршрутці закінчився пограбуванням
#Київ#Авто#Крадіжка
Більше новин:
Конфлікт у київській маршрутці закінчився пограбуванням
22.05.2015 о 14:02
news photo
У київській маршрутці кишенькового злодія затримано завдяки пильності потерпілої та небайдужості оточуючих
18.05.2015 о 11:12
news photo
У Києві горе-злодій випав з вікна квартири, яку грабував
12.05.2015 о 17:12
news photo
На Київщині затримали серійних крадіїв, які перебували у розшуку
06.05.2015 о 16:48
news photo