Авторизація

Київ
У Києві біля Дніпра відкрилася пішоходна зона (фото)
29.05.2015 о 14:36
image

Сьогодні на набережній Дніпра на Поштовій площі відкрилася пішоходна зона, повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу Віталія Кличка.

Нова пішохідна зона на набережній Дніпра біля Поштової площі - це приклад сучасної європейської зони відпочинку. І ми працюємо над тим, щоб таких куточків в Києві було більше, - заявив мер Києва Віталій Кличко під час відкриття пішохідної зони.

Мер підкреслив, що нова пішохідна зона відповідає всім європейським стандартам і вимогам. Зокрема, тут передбачені пандуси і ліфти (які будуть встановлені найближчим часом) для людей з обмеженими можливостями.

Сучасна, освітлена, гарний пейзаж -‪ Дніпро, Труханів острів. Можна прогулятися, проїхатися велосипедом. Сподіваємось, багато киян тут відпочиватимуть. Ми крок за кроком робимо зміни, щоб Київ ставав справжньою сучасною європейською столицею. І ця пішохідна зона - один з прикладів того, що ми рухаємося в бік Європи, - зазначив Віталій Кличко.

Реконструйована набережна протяжністю 700 метрів дає можливість вільного проходу з історичної частини Подолу через підземний пішохідний перехід (Набережне шосе) до пам’ятника Магдебурзькому праву і пішохідного мосту.

Пішохідна зона облаштована лавами, урнами, клумбами. У рамках реконструкції будівельники проклали нові комунікації - газопровід, тепломережі, каналізаційні труби.

Повністю завершити благоустрій центральної частини Поштової площі планують до Дня Незалежності.

Читайте також: До Дня Києва «Київпастранс» готує для містян креативний трамвай
#Київ#Кличко#Будівництво
Більше новин:
Київські правоохоронці затримали злочинців "на гарячому" із "здобиччю" у 65 тисяч гривень та 800 доларів, відібраних у жертви
29.05.2015 о 12:00
news photo
Прокуратура зібрала докази причетності екс-керівника Печерської ДАІ до злочинів проти учасників Антимайдану
29.05.2015 о 11:36
news photo
Міліція розпочала розслідування вибуху у магазині Roshen за статтею "хуліганство"
29.05.2015 о 09:45
news photo
До Дня Києва «Київпастранс» готує для містян креативний трамвай
28.05.2015 о 10:36
news photo
До Дня Києва відремонтують квітковий годинник на Майдані
27.05.2015 о 17:12
news photo