Авторизація

Україна
Огляд найважливішого, що трапилось за день
21.07.2015 о 22:40
image

Гучні вимоги Яроша до влади під час віче.

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош озвучив вимоги, котрі хоче винести на всеукраїнський референдум.

Оскільки громадськість очікувала, що бійці "Правого сектору" влаштують погром, Ярош наголосив, що "Правий сектор" - дисциплінована революційна сила.

За словами політика, цим віче вони починають новий етап української революції.

"Наші бойові підрозділи зараз несуть свою службу в зонах своєї бойової відповідальності — ми не дамо ворогу почати широкий наступ на сході України",— сказав лідер організації.

 

ГПУ хоче арештувати депутата Радикальної партії Лозового, - Ляшко.

Олег Ляшко заявив про те, що генпрокурор Віктор Шокін вніс до парламенту подання на притягнення до кримінальної відповідальності і арешт депутата від Радикальної партії Андрія Лозового.

Варто зазначити, що політиків та активістів обурили звинувачення проти Лозового.

Сам Генпрокурор України Віктор Шокін заявив, що має підстави побоюватися за своє життя, бо він заважає багатьом незаконним оборудкам.

Це помста Президента Порошенка за нашу позицію по голосуванню проти особливого статусу Донбасу. Порошенко мені особисто погрожував внести подання на депутатів-радикалів, якщо ми його не підтримаємо, - вважає Олег Ляшко.

 

Інтерпол припинив розшук Януковича.

Причиною стала скарга адвокатів, які заявили, що кримінальна справа проти екс-президента України носить політичний характер.

Адвокати стверджують, що в Інтерполі засумнівалися в обгрунтованості звинувачень і вважають, що це питання вимагає більш глибокого опрацювання.

 

Чотири військові частини бойовиків на карантині: терористів "косить" інфекція.

Терористи угрупування "ЛНР" масово хворіють.

Спалах кишково-паличної інфекції в рядах окупантів загрожує придбати масштаб епідемії.

"На даний момент чотири військові частини, в числі яких Л23213, В274347, В244444, знаходяться на карантині, - відзначають журналісти. - Причина - відсутність води, постійний бруд і антисанітарія".

 

Мосійчук розповів за що побив Дурнєва.

Ігор Мосійчук та Андрій Лозовий побили скандального блогера.

Ігор Мосійчук пояснив свою поведінку тим, що Дурнєв неодноразово провокував їх партію, а сьогоднішня ситуація стала останньою краплею.

"Олексій Дурнєв прийшов на прес-конференцію з фалоімітатором та вазеліном і готував провокацію. Щоб робив на моєму місці нормальний чоловік, якому б тикали в обличчя таке.",- наголосив Мосійчук.

 

В Україні планують ввести "нічні" пільгові тарифи.

В Україні, через великі навантаження електромережі вдень, планується введення пільгових нічних тарифів.

За словами міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина, кількість використаної енергії вдень вдвічі більша за нічну. Оскільки, існує ефективна європейська практика, подібне тарифоутворення буде запроваджуватися і в Україні.

#Мосійчук