Авторизація

Політика
Геращенко: Загибель мирних жителів в Донецьку - це відповідь Путіна на Волноваську трагедію
22.01.2015 о 18:05
image

Народний депутат Антон Геращенко заявляє, що загибель мирних жителів сьогодні в Донецьку - це відповідь Путіна на Волноваську трагедію, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на Фесбук-сторінку депутата.

Він виклав свої роздуми в низці тез:

1. Очевидно що вибухи, які призвели до загибелі наших співгромадян були з малопотужних боєприпасів. Про це свідчать невеликі воронки від вибухів і відсутність сильної ударної хвилі на корпусі тролейбуса, який був би зігнутий у випадку, якби сила вибуху була значно потужнішою від вибухів гаубичних снарядів калібру 122 або 152 міліметра.

2. Основним вражаючим чинником була не ударна хвиля, як у випадку застосування потужних фугасних боєприпасів калібру 122, 152 або 203 мм, а осколки, як у випадку застосування мін калібру 82 і 120 мм.

3. Судячи з розміру воронок це сліди від вибухів мінометних боєприпасів калібру 82 мм. Максимальна дальність стрільби подібним калібром - 4 км. А зазвичай від 1 до 3 км.

  

Для порівняння Геращенко надає фото воронок з крупнішого калібру.

  

4. Відстань від найближчих частин українських збройних сил до місця трагедії - 8-10 км. Тому фізично докинути міни на таку відстань було не можливо. І помилка українських артилеристів і мінометників також виключена, оскільки стрілянина на таку відстань з подібного зброї не можлива в принципі, а авіація українською стороною не застосовувалася.

5. На відео з Донецька, яке я доклав до цього посту показано, як бойовики самі стріляють один по одному з 82 мм міномета ймовірно перебуваючи стані глибокого алкогольного або наркотичного сп'яніння. Тому безсердечних виконавців для чергового теракту щодо мирних жителів шукати довго не довелося. Швидше за все їх доля сумна. Їх ліквідують або вже ліквідували, щоб не ляпнули чого зайвого.

6. Результат - з Центру в Москві надійшов наказ на обстріл з міномета житлових кварталів Донецька з обов'язковою умовою - загибель мирних жителів, бажано в прив'язці до громадського транспорту за аналогією попередніх злодіяння з розстрілом з Градів пасажирського автобуса в Волновасі.

"Виконавці можуть чесно рапортувати Путіну, що його завдання зі знищення мирних жителів виконані беззаперечно і точно. Так само як і вибухи житлових будинків у Москві та Волгодонську, що послужили причиною початку другої Чеченської війни і першого етапу утвердження Ега Путіна на людській крові", - висловлює Геращенко свою думку.

 

#Київрада#Кодекс етики
Більше новин:
Місце трагедії в Донецьку - поза межами дії українських мінометів, - РНБО
22.01.2015 о 15:40
news photo
ОБСЄ підтвердила загибель 7 осіб на обстріляній зупинці в Донецьку
22.01.2015 о 14:09
news photo
Бойовики вбили 9 осіб в Донецьку, - блогер
22.01.2015 о 12:10
news photo
Очевидці повідомили, хто вбив людей на зупинці в Донецьку
22.01.2015 о 11:32
news photo
У Міноборони відповідальність за загиблих у Донецьку поклали на ДНР
22.01.2015 о 11:15
news photo
У Донецьку снаряд влучив у тролейбус, загинуло семеро людей
22.01.2015 о 10:51
news photo