Авторизація

Резонанс
Зібрати масовку не вийшло: як бойовики створювали "картинку" на "параді полонених" (відео)
23.01.2015 о 18:05
image

Блогер опублікував відео, яке підтверджує, що на "парад" полонених "кіборгів" в Донецьку бойовики просто зібрали масовку з декількох десятків осіб, повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на УНІАН.

Кілька "активних городян" на камеру відіграли свою роль - українським військовим щось крикнули, щось у них кинули, а потім завантажили до кузова та відвезли. Про це пише блогер PAULUSKP на своїй сторінці у Livejournal.

Як бачимо, масовки не вийшло. Порожня площа. У мирний час на ДТП більше збиралося подивитися, - зазначає автор.
Читайте також: Родина полоненого "кіборга" просить про допомогу у його звільненні

Блогер зазначає: журналісти намагалися зрозуміти, хто коментував російським телеканалам вчорашній обстріл автобусної зупинки в Донецьку. Виявилося, що це перевірені активісти терористичної організації "ДНР", які нібито випадково проходили повз.

На цю ж зупинку притягли українського офіцера, який у момент обстрілу вже перебував у полоні. 3-4 людини спробували його побити, після чого бойовики посадили полоненого в автомобіль з російськими номерами та відвезли. Все це знімали російські телеканали, створюючи картинку всенародної ненависті до українців, - наголошується в блозі.

Автор поста підкреслив, що офіцер поводив себе мужньо. Він відмовився співробітничати з окупантами та виступати перед камерами з заявами "це не наша війна", "нас обдурили" і тому подібними заявами. Тому його і мучили, намагаються принизити, розтоптати, але не вийшло.

Я теж з Донбасу - і мені не соромно. Я знаю, що в місті залишилися люди, які чекають на українську армію та ненавидять окупантів. Я бачу, що ганебна спроба принизити українських солдат нібито масовою ненавистю до них - з тріском провалилася, - пише він.
Читайте також: Захарченко каже, що не віддасть полонених із аеропорту

Як повідомлялося, вчора, 22 січня, бойовики влаштували "парад полонених", таким чином намагаючись обдурити жителів і розповісти їм, що "кіборги" винні в обстрілі Донецька."  Українських військових призвели до Уралу та змусили вантажити труни із загиблими. 

#ДНР#Військові#полонені
Більше новин:
Родина полоненого "кіборга" просить про допомогу у його звільненні
23.01.2015 о 17:45
news photo
Amnesty International обурилася з приводу жорстокого поводження з полоненими в Донецьку
23.01.2015 о 06:13
news photo
Правозахисники про "парад полонених": так не можна з людьми
23.01.2015 о 05:00
news photo
Терористи провели українських полонених "ланцюгом ганьби" (фото, відео)
22.01.2015 о 14:52
news photo
Захарченко каже, що не віддасть полонених із аеропорту
22.01.2015 о 13:35
news photo