Авторизація

Суспільство
Ярош хоче створити Добровольчий український корпус
07.02.2015 о 01:28
image

Очільник «Правого сектора» запропонував створити Добровольчий український корпус.

Для цього, на думку Яроша, потрібно прийняти відповідний законопроект та ухвалити його більшістю голосів Верховної Ради. Новину повідомляє «Преса України».

«Ми в контакті і з Міністерством оборони, і з СБУ, і навіть з МВС. Хоча виключено, що ми підемо в міліцейську структуру. Однак співпраця має бути і з нею, бо йде війна. «Правому сектору» потрібна легалізація корпусу як явища. Це сучасний аналог Запорізької Січі. Це структура, яка на 100% забезпечена народом. Це військово-політичний рух, складовою частиною якого також є «Правий сектор», - каже Дмитро Ярош.

За словами нардепа, бійці Добровольчого українського корпусу мали б кращу мотивацію ніж мобілізовані чи міліціонери. За його словами, Добровольчий український корпус не підпорядковувався б правоохоронцям чи Збройним силам України. Бійці-добровольці могли б виконувати накази лише контррозвідки чи прокуратури. Однак Дмитру Ярошу потрібна була б підтримка держави. Нардеп хоче щоб Добровольчий український корпус отримував від уряду зброю, техніку, відповідне оснащення. Кістяк військової одиниці складали б бійці «Правого сектору».

Як варіант легалізації свого підрозділу, Дмитро Ярош пропонує  прийняти окремий закон про добровольчий український корпус. За словами лідера «Правого сектора» ця частина стала б надійною підтримкою українській армії.

 

#Ярош#Правий сектор
Більше новин:
Поранений Ярош збирається повернутися на фронт (відео)
27.01.2015 о 12:23
news photo
В Інтернет виклали відео із пораненим Дмитром Ярошем
24.01.2015 о 05:59
news photo
Яроша поранили у зоні АТО
21.01.2015 о 13:15
news photo
Топ депутатів, відсутніх на засіданнях
16.01.2015 о 17:06
news photo
Ярош пригрозив підірвати гранату в Раді (відео)
08.01.2015 о 16:08
news photo