Авторизація

Шоу-біз та культура
У групі «Машина часу» стався розкол через політичні розбіжності
10.02.2015 о 20:45
image

Машина часу "на межі розпаду. У Росії скасовано майже всі концерти колективу, а в Україні Макаревич збирається їхати без команди, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Uainfo.
Днями стало відомо, що група "Машина часу" позбулася всіх концертів у Росії, за винятком єдиного шоу в Москві, яке поки не скасували.

"Група свої виступи не скасовувала, від них відмовилися прокатники після дзвінків зверху і нових запрошень немає", - розповів менеджер "Машини" Антон Чернін.

 
До слова, тур Макаревича по чотирьох містах України на початку березня буде сольним, музиканти на гастролі не поїдуть. 

Читайте також: "Ну чого тобі там не вистачало?"- Макаревич представив нову антивоєнну пісню про росТВ (відео)

Зараз в колективі, за словами Антона Черніна, йде розкол:

"Андрій Державін і директор групи Володимир Сапунов підписали лист на підтримку операції по Криму і підтримують путінську сторону. А у Олександра Кутікова (який поділяє позицію Макаревича і підтримує Україну) зараз проблеми , його концерти в Росії скасовують або просто перестали дзвонити ті, хто раніше запрошував ".

Незважаючи на масові скасування концертів "Машини часу", серйозних матеріальних труднощів музиканти поки не відчувають. За словами Черніна, Кутіков зараз займається сольним проектом і продюсуванням інших артистів, в тому числі і сольних проектів Макаревича. Державін виступає в ретро-солянках зі своїм "Сталкером" зі старої програми. Крім цього, він пише багато музики для кіно.

Раніше повідомлялося, що майже половина росіян вважають, що Макаревич зрадив інтереси Росії

#Шоу-бізнес#Музика#Макаревич#музиканти
Більше новин:
"Ну чого тобі там не вистачало?"- Макаревич представив нову антивоєнну пісню про росТВ (відео)
07.02.2015 о 11:19
news photo